Εκτός από την προσφορά ενημέρωσης για τα AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro και AirPods Max, η Apple προσφέρει νέο υλικολογισμικό (10M229) και για τον φορτιστή MagSafe.

Ενημέρωση 10M229 για φορτιστή MagSafe

Ο φορτιστής MagSafe είχε προηγουμένως υλικολογισμικό 9M5069. Τώρα αναβαθμίζεται επίσης στην ενημέρωση 10M229. Ωστόσο, δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για τις αλλαγές. Μόνο η Apple τα γνωρίζει, καθώς η ομάδα αποφάσισε να μην τα κοινοποιήσει δημόσια.

Η ιστορία είναι παρόμοια και με τα AirPods όπου κάθε ενημέρωση δεν δικαιούται το ημερολόγιο των αλλαγών της. Αλλά οι χρήστες μπορούν τουλάχιστον να προσπαθήσουν να βρουν πιθανές καινοτομίες ψάχνοντας στα μενού. Εδώ, ο φορτιστής MagSafe βελτιώνεται ... χωρίς να γνωρίζει κάποιος τις διαφορές. Καλύτερη ασύρματη φόρτιση για iPhone; AirPods; Κάτι άλλο ?

Δεν υπάρχει δημόσια μέθοδος αναγκαστικής εγκατάστασης νέου υλικολογισμικού για το φορτιστή MagSafe. Μπορείτε να δοκιμάσετε να το συνδέσετε στο ρεύμα και να βάλετε το iPhone σας ή τη θήκη των AirPods σας (με τα ακουστικά μέσα) για να προσπαθήσετε να αναγκάσετε τη λήψη και την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Για πληροφορίες, ο φορτιστής MagSafe κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2020 και κοστίζει στα 45 ευρώ . Έχει δει τουλάχιστον μία ενημέρωση πριν από αυτήν σήμερα.