Ο Νικ Λο της Apple φεύγει

 Το AdAge  είναι που μας αποκαλύπτει την αποχώρηση του Nick Law από την Apple χάρη σε διάφορες πηγές μάρκετινγκ. Ο ιστότοπος επικοινώνησε με τον εν λόγο υπάλληλο, ο οποίος τον παρέπεμψε στην Apple. Αλλά ο κατασκευαστής δεν απάντησε για να κάνει κάποια δήλωση.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Nick Law ήταν υπεύθυνος για την ηγετική προσέγγιση της Apple για την ψηφιακή προώθηση στις ομάδες μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Έχει παίξει ρόλο στην τηλεόραση, το λιανικό εμπόριο, την ψηφιακή διαφήμιση και τη στρατηγική των μέσων ενημέρωσης.

Ο λόγος για την αποχώρηση του Νικ Λο είναι άγνωστος προς το παρόν. Το AdAge μας εξηγεί:

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Apple, όσοι ήταν εξοικειωμένοι με το θέμα είπαν ότι ο Law ήταν στενά συνδεδεμένος με αυτό το έργο, ειδικά στον κοινωνικό και ψηφιακό χώρο. Το πιο «ορατό» μάρκετινγκ της εταιρείας, ωστόσο, είναι αναμφισβήτητα πιο «παραδοσιακές» μορφές, όπως η μακροχρόνια διαφημιστική καμπάνια Shot on iPhone, η οποία προβάλλει το ίδιο το προϊόν μέσω διαφημιστικών πινακίδων, προβολής ή ταινίας, συμπεριλαμβανομένων υπερπαραγωγών που σκηνοθετούν σταρ του Χόλιγουντ. Η βιωματική του καμπάνια λιανικής, Today at Apple, κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Lions Cannes το 2018.