Πού είναι όμως η επιλογή;

Πολλοί χρήστες στο παραπονιούνται στο Reddit για  την έλλειψη μείωσης θορύβου στις κλήσεις με ένα iPhone 13. Αυτό μειώνει τους ήχους περιβάλλοντος περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Η ρύθμιση είναι διαθέσιμη μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Προσβασιμότητα> Ήχος / Οπτικό, μεταξύ "Μονοφωνικός ήχος" και "Ειδοποιήσεις ακουστικών". Παρέχεται στο iPhone 12s και παλαιότερα, αλλά όσοι διαθέτουν το πιο πρόσφατο τηλέφωνο της Apple δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν.

Υπάρχουν επίσης αναφορές και στα φόρουμ της Apple  από τον Οκτώβριο. Η Apple γνωρίζει αυτήν την «παράβλεψη» και ένας χρήστης μας λέει ότι μίλησε με την υποστήριξη του κατασκευαστή για αυτό το θέμα, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι έγιναν τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι χρήστες με το iPhone 13 να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την επιλογή. Αλλά δεν υπάρχουν πληροφορ
ίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.
"Αυτό το πρόβλημα δημιουργεί επίσης προβλήματα ηχούς στο CarPlay κατά τη διάρκεια συνομιλιών μεταξύ του iPhone 13. Αυτό είναι ένα σημαντικό ελάττωμα που πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό", προσθέτει το άτομο.

Σήμερα βρισκόμαστε στο iOS 15.2 . Η επιλογή εξακολουθεί να λείπει. Το ίδιο ισχύει και με το iOS 15.3, το οποίο είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε έκδοση beta .