Πώς να ελέγξετε εάν το Mac σας χρησιμοποιεί επεξεργαστή Intel ή Apple Silicon M1

0

Η Apple διέκοψε τους επεξεργαστές Intel για τους Mac της. Το 2020, η Apple παρουσίασε τους πιο πρόσφατους Mac με τα πιο πρόσφατα τσιπ σιλικόνης m1. Αλλά από το εξωτερικό, δεν μπορούμε να δούμε καμία διαφορά μεταξύ ενός Mac με επεξεργαστές Intel και ενός Mac με επεξεργαστές M1. Τότε, πώς θα ξέρετε ότι εάν το Mac που χρησιμοποιείτε λειτουργεί με επεξεργαστή Intel ή Apple Silicon M1; Για παράδειγμα, το MacBook Air του 2018 που κυκλοφόρησε με το MacBook Air του 2018 και το M1 είναι παρόμοιο και η Apple έχει κάνει μια όχι και τόσο αισθητή μετάβαση μεταξύ του Intel Max και του M1.

Πώς να ελέγξετε εάν το Mac σας χρησιμοποιεί επεξεργαστή Intel ή Apple Silicon M1 στο macOS Big Sur;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Σχετικά με αυτό το Mac για να προσδιορίσετε εάν το Mac σας διαθέτει επεξεργαστή τσιπ intel ή m1. Στο macOS Big Sur ,

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Apple από την επάνω αριστερή γωνία της γραμμής μενού
  2. Στη συνέχεια, επιλέξτε το About This Mac επιλογή

Αφού το επιλέξετε, θα βρείτε πληροφορίες για το Mac σας, όπως συγκεκριμένο υλικό και λογισμικό που εκτελείται. Αν στη γραμμή όπου λέει Chip , μπορείτε να δείτε τον τύπο των επεξεργαστών σας όπως Apple M1 ή νεότερος. Σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε Mac με CPU Apple Silicon. Εάν περιέχει τη λέξη Intel, τότε το Mac σας έχει επεξεργαστή που βασίζεται σε Intel. Σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε ένα Mac με τσιπ Intel. Για περισσότερες διευκρινίσεις, μπορείτε να δείτε δείγματα στιγμιότυπων οθόνης παρακάτω.


Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε γρήγορα να γνωρίζετε εάν το Mac σας χρησιμοποιεί επεξεργαστή Intel ή επεξεργαστή Apple Silicon.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !