Η Meta ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας για χρήστες που έχουν κλειδωθεί οι λογαριασμοί τους στο Facebook

0


Ο γίγαντας της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Meta ανακοίνωσε πρόσφατα μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας για τους χρήστες που έχουν τους  έχει μπλοκάρει τους λογαριασμούς τους στο Facebook. Ωστόσο, η εταιρεία δήλωσε περαιτέρω ότι αυτή η τελευταία ενημέρωση βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση και είναι προσβάσιμη μόνο για χρήστες στις ΗΠΑ.

Αυτή η πρόσφατη ενημέρωση της Meta σηματοδότησε την έναρξη του Facebook να παρέχει ζωντανή υποστήριξη στους χρήστες με κλειδωμένους λογαριασμούς. Οι χρήστες στο Facebook στο παρελθόν δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με μια ομάδα υποστήριξης και να γνωρίζουν γιατί οι λογαριασμοί τους ήταν κλειδωμένοι. Ωστόσο, αυτή η τελευταία δυνατότητα θα ανοίξει ένα ζωντανό πλαίσιο συνομιλίας «Υποστήριξη Facebook» και οι χρήστες θα μπορούν να έχουν μια συνομιλία με έναν υπάλληλο υποστήριξης πελατών.

Εκτός από αυτό, η ενημέρωση προορίζεται περαιτέρω για δημιουργούς μικρού περιεχομένου που δεν έχουν διορισμένο διαχειριστή σχέσεων ή αντιπρόσωπο, βοηθώντας τους να έρθουν άνετα σε επαφή με το Facebook. Επί του παρόντος, οι χρήστες θα μπορούν να συνομιλούν με έναν ζωντανό πράκτορα μέσω του πρόσφατου αποφασισμένου ιστότοπου υποστήριξης δημιουργών για να λάβουν υποστήριξη για πολλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης πληρωμής έως και ερωτήσεων σχετικά με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, όπως το Reels .

According to Meta’s blog post,

«Στην εφαρμογή Facebook συγκεκριμένα, ξεκινήσαμε επίσης να δοκιμάζουμε τη βοήθεια ζωντανής συνομιλίας για ορισμένους αγγλόφωνους χρήστες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργών, οι οποίοι έχουν αποκλειστεί από τους λογαριασμούς τους. Αυτή η πρώτη δοκιμή εστιάζει σε όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους λόγω ασυνήθιστης δραστηριότητας ή των οποίων οι λογαριασμοί έχουν τεθεί σε αναστολή λόγω παραβίασης των κοινοτικών προτύπων."

Επιπλέον, το Facebook Live εισάγει περισσότερα εργαλεία μετριασμού περιεχομένου για να επιτρέπει στους χρήστες να αποκλείουν συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, να απαγορεύουν τα στοιχεία ελέγχου, ακόμη και μια προβολή φίλτρου σχολίων που θα επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν αυτά τα κρυφά σχόλια στο ίδιο μέρος.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !