Μια σύγκριση μεταξύ του iPhone 13 και του Xiaomi 12

Ο Lei Jun, ο ιδρυτής της Xiaomi, συγκρίνει το μέγεθος της οθόνης του Xiaomi 12 με το iPhone 13. Το τηλέφωνο της Apple έχει πλάτος 6,1 ίντσες και πλάτος 71,5 mm. Από την πλευρά του, το Xiaomi 12 έχει οθόνη 6,28 ιντσών με πλάτος 69,9 mm. Αυτό σημαίνει ότι ο Κινέζος κατασκευαστής κατάφερε να προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη σε ένα ελαφρώς μικρότερο smartphone. Σαφώς, αυτό το smartphone είναι 1,6 mm πιο στενό από το iPhone 13.

Η δεύτερη εικόνα εστιάζει πάντα στο πλάτος. Η ιδέα είναι να δείξουμε εδώ ότι μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο του Xiaomi 12 και τα δάχτυλά σας να αγγίζουν το ένα το άλλο, κάτι που δεν συμβαίνει με το iPhone 13. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το ακριβές σημείο εξαρτάται από το μέγεθος του χεριού του ατόμου που κρατά το τηλέφωνο.

Η Xiaomi θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες αύριο. Όμως γνωρίζουμε ήδη ότι το smartphone θα έχει οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και φωτεινότητα έως και 1600 nits. Κάτω από την κουκούλα, ο κατασκευαστής θα προσφέρει το τσιπ Snapdragon 8 Gen 1. Αυτός είναι ο νέος επεξεργαστής από την Qualcomm που διαδέχεται τον Snapdragon 888.