Εγκατάλειψη του Beats +

Το Beats Pill + παρουσιάστηκε το 2015 και η αρχική του τιμή ήταν στα 259 ευρώ. Στη συνέχεια η τιμή αναθεωρήθηκε για να πέσει στα 199,95 ευρώ. Σήμερα, είναι γύρω στα 150 ευρώ στους μεταπωλητές.

Η Apple δεν ανανέωσε το ηχείο μετά την κυκλοφορία του, αλλά η εταιρεία έχει βρει νέα χρώματα όλα αυτά τα χρόνια. Το Pill + ήταν ένα ηχείο bluetooth με δυνατότητα σύνδεσης με iPhone, iPad ή Mac και συνοδευόταν από μια εφαρμογή για κινητά για σύζευξη δύο ηχείων και ροή μουσικής. Το προϊόν διέθετε επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12 ωρών, ενσωματωμένο ηχείο και δυνατότητα φόρτισης iPhone και άλλων συσκευών.

Τα τελευταία νέα γύρω από το περίβλημα χρονολογούνται από τον Ιούνιο του 2021 . Υπήρχε μια ειδική έκδοση με την L'Art de l'Automobile (KAR), η οποία είναι ταυτόχρονα επωνυμία ρούχων και πωλητής μεταχειρισμένων σπορ και πολυτελών αυτοκινήτων.

Μέχρι σήμερα, η Apple προτιμά να στοιχηματίζει στο HomePod mini. Αυτό το ηχείο έχει το πλεονέκτημα ότι είναι συνδεδεμένο μαζι της και αυτό την επιτρέπει στην Apple να το ενημερώνει με διάφορα νέα προγράμματα.