Μια ενημέρωση λογισμικού για τα Beats Studio Buds

Παρόμοια με αυτό που συμβαίνει με τα AirPods, η Apple δεν δημοσιεύει τη λίστα με τις αλλαγές και άλλες διορθώσεις σφαλμάτων. Επομένως, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ότι το υλικολογισμικό 10M359 φέρνει στο Beats Studio Buds. Είναι πιθανό ότι πρόκειται για απλές διορθώσεις σφαλμάτων.

Μπορείτε να ελέγξετε ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Bluetooth, εντοπίστε τα Beats Studio Buds στη λίστα και πατήστε το γράμμα "i" δίπλα του. Η εγκατεστημένη έκδοση του υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή "Έκδοση υλικολογισμικού". Και αν χρησιμοποιείτε συσκευή Android, μπορείτε να ελέγξετε το υλικολογισμικό μέσω της εφαρμογής Beats που είναι διαθέσιμη για λήψη από το Play Store .

Πώς να αναγκάσω την εγκατάσταση της ενημέρωσης; Επίσημα, η Apple προσφέρει μια λύση. Η λήψη και η εγκατάσταση γίνονται αυτόματα στο παρασκήνιο. Αλλά υπάρχει μια τεχνική που χρησιμοποιείται από το Geniuse στο Apple Store για να αναγκάσει τη λήψη σχετικά με τα AirPods. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και με προϊόντα Beats. Ακολουθεί η μέθοδος για τα AirPods:

  • Βεβαιωθείτε ότι τα AirPods βρίσκονται εντός της εμβέλειας Bluetooth της συσκευής τους iOS, iPadOS ή macOS
  • Ακούστε μουσική ή άλλο ηχητικό περιεχόμενο με τα AirPods για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα
  • Τοποθετήστε ξανά τα AirPods στη θήκη φόρτισης και κλείστε το κάλυμμα
  • Συνδέστε τη θήκη φόρτισης σε μια πηγή ρεύματος μέσω Lightning
  • Περιμένετε 30 λεπτά και κυρίως μην ανοίξετε τη θήκη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου διαφορετικά θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή