Δείτε πόσο σας κοστίζει η αντικατάσταση η επισκευή για τα AirPods Pro, AirPods 3 και AirPods 2 στην Apple

0


Τα AirPods είναι μικροσκοπικά και χάνονται πολύ εύκολα, όπως και δεν βοηθάει που πέφτουν από το αυτί χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Τα AirPods είναι επίσης ακριβά, πράγμα που σημαίνει ότι η απώλεια ενός ή η κατά λάθος βλάβη μπορεί να σας κοστίσει πολλά χρήματα. Εάν αντιμετωπίζετε μια κατάσταση στην οποία είτε έχετε χάσει το R ή το L AirPod είτε έχετε χάσει τη θήκη του, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να λάβετε αντικατάσταση απο τα AirPods από την Apple πληρώνοντας ένα τέλος. Τα κακά νέα είναι ότι τα τέλη είναι περισσότερα από όσα θα θέλατε να πληρώσετε για ένα ακουστικό αντικατάστασης.

Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πόσο κοστίζουν οι αντικαταστάσεις AirPods από την Apple, πόσο κοστίζει η αντικατάσταση θήκης AirPods και πόσα μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε για επισκευές AirPods. Θα σας ενημερώσουμε επίσης για επισκευές για τυχαία ζημιά και προβλήματα μπαταρίας.

Πράγματα που χρειάζεστε για την αντικατάσταση AirPods:

Πριν πάτε για επισκευή AirPods ή αντικαταστήστε τα AirPods από την Apple, θα πρέπει πρώτα να κλείσετε ένα ραντεβού στο Genius Bar . Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα εγγυηθείτε ότι θα δείτε έναν τεχνικό της Apple εκείνη την ημέρα.

Όταν μεταφέρετε τα AirPods σας για επισκευές, πρέπει να πείτε στην Apple τον σειριακό αριθμό των AirPods . Για αυτό θα πρέπει να έχετε είτε τη θήκη φόρτισής του, είτε την απόδειξη αγοράς ή το αρχικό κουτί που περιήλθαν τα AirPods σας.

Πόσο χρεώνει η Apple για την αντικατάσταση των χαμένων AirPods;

Κόστος αντικατάστασης AirPods Pro

Εάν έχετε χάσει τα R ή L AirPods σας ή εάν έχετε τοποθετήσει λάθος τη θήκη φόρτισης των AirPods, τότε θα πρέπει να πληρώσετε στην Apple μια απώλεια AirPods για να αντικαταστήσετε τα AirPods. Η Apple χρεώνει ένα τέλος για κάθε AirPod που χάνετε. Έτσι, σε περίπτωση που έχετε χάσει και τα δύο AirPods R και L, τότε μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε δύο φορές το τέλος αντικατάστασης. Δείτε πόσα χρεώνει η Apple για την αντικατάσταση των χαμένων AirPods.

Κόστος αντικατάστασης για χαμένα AirPods Pro και θήκη

  • Κόστος αντικατάστασης ακουστικών AirPods Pro R και L: 89 $ για κάθε πλευρά
  • Θήκη φόρτισης AirPods Pro Wireless και MagSafe: 99 $

Η Apple πουλάει επίσης συμβουλές για τα αυτιά AirPods Pro. Έτσι, εάν έχετε χάσει τις άκρες των αυτιών σας ή τις έχετε καταστρέψει, μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο ζευγάρι από την Apple για 3,95 $.

Κόστος αντικατάστασης για χαμένα AirPods 3

  • Κόστος αντικατάστασης ακουστικών AirPods 3 R και L: 69 $ για κάθε πλευρά
  • Κόστος αντικατάστασης θήκης ασύρματης φόρτισης AirPods 3: 79 $

Κόστος αντικατάστασης για χαμένα AirPods

  • AirPods R και L: 69 $ για κάθε πλευρά
  • Θήκη φόρτισης AirPods: 59 $
  • Θήκη ασύρματης φόρτισης AirPods: 79 $

Πόσο θα χρεώσει η Apple για την επισκευή ή την αντικατάσταση των AirPods σας;

Κόστος αντικατάστασης AirPods

Σε περίπτωση που τα AirPods σας εξακολουθούν να καλύπτονται με εγγύηση 1 έτους ή αγοράσατε το AppleCare+ με τα AirPods σας, τότε μπορείτε να επισκευάσετε τα μη τυχαία προβλήματα AirPods δωρεάν. Αυτό περιλαμβάνει τόσο τα AirPods όσο και τη θήκη φόρτισης.

Ενώ η εγγύηση καλύπτει τις κανονικές επισκευές, οι τυχαίες επισκευές είναι μια διαφορετική ιστορία. Σε περίπτωση τυχαίας επισκευής μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε τις ακόλουθες τιμές.

Τυχαία επισκευές AirPods σε περίπτωση που έχετε AppleCare+: 29 $ τόσο για AirPods όσο και για AirPods Pro

AirPods τυχαίες επισκευές σε περίπτωση που δεν έχετε AppleCare+: 69 $ για AirPods και 89 $ για AirPods Pro

Τυχαία επισκευή θήκης AirPods σε περίπτωση που έχετε AppleCare+: 29 $ για θήκες AirPods και AirPods Pro

Τυχαία επισκευή θήκης AirPods σε περίπτωση που δεν έχετε AppleCare+: 89 $ για θήκη AirPods Pro, 59 $ για θήκη AirPods χωρίς ασύρματη φόρτιση και 69 $ για θήκη AirPods με ασύρματη φόρτιση

Πόσο θα χρεώσει η Apple για τις υπηρεσίες μπαταριών AirPods;

Αντικαταστήστε τα χαμένα AirPods

Εάν τα AirPods σας έχουν ελαττωματική μπαταρία, τότε μπορούν να επισκευαστούν από την Apple βάσει της Περιορισμένης Εγγύησης της Apple ή της AppleCare+ δωρεάν. Ωστόσο, η περιορισμένη εγγύηση δεν καλύπτει τη φθορά της μπαταρίας από κανονική χρήση, οπότε θα πρέπει να πληρώσετε 49 $ για κάθε AirPod και 49 $ για θήκη φόρτισης AirPods.

Εάν διαθέτετε AppleCare+ για AirPods και η μπαταρία του AirPods πέσει κάτω από το 80 τοις εκατό της αρχικής χωρητικότητάς της, η Apple θα την αντικαταστήσει δωρεάν.

Ορίστε παιδιά, αυτό είναι το ποσό που μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε για την αντικατάσταση των AirPods σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας. Σε αυτό το άρθρο μάθατε επίσης πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της θήκης AirPods εάν καταλήξετε να χάσετε ή να καταστρέψετε τη δική σας. Όπως έχουμε αναφέρει, το κόστος τόσο για τις θήκες φόρτισης όσο και για τις θήκες ασύρματης φόρτισης μπορεί να διαφέρει, καθώς οι επισκευές θήκης ασύρματης φόρτισης κοστίζουν περισσότερο.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !