Η Apple είναι πολύ μπροστά με τα AirPods της 

Το μερίδιο αγοράς της Apple για τα ακουστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι στο 34,4%. Τα AirPods συμβάλλουν πολύ, ειδικά αφού η Apple προσφέρει πολλά μοντέλα μοντέλων. Υπάρχουν AirPods καθώς και τα AirPods Pro ή AirPods Max. Υπάρχει (σχεδόν) κάτι για κάθε προϋπολογισμό… αν και το φθηνότερο μοντέλο (2ης γενιάς AirPods) εξακολουθεί να κοστίζει 149 ευρώ στην Apple (και 129 ευρώ στο Amazon )

Σύμφωνα με τον Dan Ives, αναλυτή της Wedbush, τα AirPods αντιπροσωπεύουν μια ετήσια αγορά 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Προσθέτει ότι η Apple θα πρέπει να φτάσει το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων αντιτύπων που πουλήθηκαν στη διάρκεια του 2022. 

Μάλιστα, η Apple βρίσκεται και στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Πράγματι, η Beats είναι παρούσα με μερίδιο 15,3% (και η Beats ανήκει στην Apple ). Έτσι, τα ακουστικά Apple και Beats έχουν μερίδιο αγοράς 49,
7% στις Ηνωμένες Πολιτείες Στη συνέχεια βρίσκουμε τις Bose (12,5%), της Samsung (12,2%), JBL (11,4%), Sony (11,4%), Skullcandy (8,4%) και LG (7%).

Αυτή η επιτυχία για τα AirPods δεν κερδήθηκε απαραίτητα στην αρχή. Πολλοί γέλασαν με τον σχεδιασμό των ασύρματων ακουστικών της Apple και τη θήκη. Και στο τέλος, μπορούμε να δούμε ότι οι πωλήσεις είναι σημαντικά καλύτερες από τον ανταγωνισμό.