Η προσαρμογή διαφράγματος που φέρνει τις πληροφορίες μιας φωτογραφίας του iOS 15 στο iOS 14

0


Με την κυκλοφορία του
iOS 15 και του iPadOS 15, η Apple έδωσε στους χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών του iPhone ή του iPad, όπως η συσκευή στην οποία τραβήχτηκε, η τοποθεσία, οι προδιαγραφές της κάμερας και άλλα. Το iOS 14 και το iPadOS 14 και το iOS 13 δεν διαθέτουν αυτήν τη δυνατότητα από προεπιλογή. Δεδομένου ότι τα περισσότερα jailbreak εργαλεία σήμερα χρησιμοποιούν το iOS 13 και iOS 14, ήταν επικείμενο για αυτούς να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δυνατότητα σε παλαιότερο υλικολογισμικό. Ως εκ τούτου, ο προγραμματιστής του iOS MTAC κυκλοφόρησε ένα νέο και δωρεάν προσαρμογή διαφράγματος απαντώντας "Πώς να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες φωτογραφιών στο iOS 14 όπως το iOS 15;"

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω παράδειγμα στιγμιότυπου οθόνης, το Aperture tweak επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν τις λεπτομερείς πληροφορίες μιας εικόνας στην εφαρμογή Photos πατώντας την ημερομηνία και την ώρα στη γραμμή πλοήγησης.

Πληροφορίες φωτογραφίας iOS 15 - Τροποποίηση διαφράγματος iOS 14

Αυτό το αναδυόμενο παράθυρο εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες και ταιριάζει πολύ με την επίσημη λειτουργία πληροφοριών φωτογραφίας iPadOS 15 και iOS 15 όσον αφορά τη λεπτομέρεια.

Κυρίως, το tweak δεν παρέχει επιλογή ρύθμισης παραμέτρων και αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε στο τέλος. Ωστόσο, με την απελευθέρωση αυτής της νέας προσαρμογής jailbreak, ο προγραμματιστής πέρασε από τη μεταφορά μιας νεότερης δυνατότητας υλικολογισμικού σε παλαιότερο υλικολογισμικό με jailbreak.

Aperture Tweak Repo

Το Aperture tweak μπορεί να ληφθεί δωρεάν από το αποθετήριο του MTAC μέσω της αγαπημένης εφαρμογής διαχείρισης πακέτων. Το tweak υποστηρίζει επίσης συσκευές iOS 13, iPadOS 13 και iOS 14 με jailbroken.

Μπορείτε να εξερευνήσετε και άλλες τροποποιήσεις του προγραμματιστή προσθέτοντας το αποθετήριο του MTAC στον διαχειριστή πακέτων σας χρησιμοποιώντας την παρακάτω διεύθυνση URL.

https://mtac.app/repo/ 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !