Περισσότερες διαφημίσεις θα εμφανιστούν σε επίπεδο ιστοριών στο Snapchat και αυτή τη φορά το κοινωνικό δίκτυο  θα αμείβει τους δημιουργούς όπου θα πάρουν ένα ποσοστό.

Περισσότερες διαφημίσεις με ιστορίες στο Snapchat

Το ακριβές ποσοστό δεν κοινοποιείται από το Snapchat, αλλά θα εξαρτηθεί από διάφορες μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας των αναρτήσεων ιστοριών από κάθε δημιουργό και του ποσοστού αφοσίωσης. Σε κάθε περίπτωση, οι δημιουργοί θα κερδίσουν χρήματα μέσω της προβολής διαφημίσεων, σε αντίθεση με σήμερα που δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν.

Το νέο πρόγραμμα του Snapchat βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε beta στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι για δημιουργούς που έχουν επαληθευτεί και έχουν ένα αστέρι δίπλα στο όνομά τους (Snap Stars). Αυτοί είναι συνήθως δημιουργοί με πολλούς ακόλουθους ή διασημότητες.

Αυτό το νέο Snapchat είναι ένας τρόπος για το κοινωνικό δίκτυο να προσελκύσει περισσότερους δημιουργούς ή τουλάχιστον να ωθήσει τους υπάρχοντες δημιουργούς να είναι ακόμα πιο ενεργοί. Και ποιος λέει ότι οι ενεργοί δημιουργοί λέει ότι οι χρήστες που θα επισκεφτούν την εφαρμογή για να δουν το περιεχόμενο. Στην τελευταία πρόσφατη καταμέτρηση, Snapchat είχε 319 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, σημειώνοντας αύξηση 20% από έτος σε έτος.

Επομένως, η beta είναι αυτή που κυκλοφορεί σήμερα για τους δημιουργούς των ΗΠΑ και θα είναι ευρύτερα διαθέσιμη σε όλους τους επόμενους μήνες χωρίς ωστόσο το  Snapchat να διευκρινίζει,  εάν θα περιορίζεται πάντα στις Ηνωμένες Πολιτείες ή εάν ο υπόλοιπος κόσμος θα μπορεί να επωφεληθεί από αυτό.