Η Apple Music, το iCloud και άλλες υπηρεσίες της Apple είναι τωρα εκτός λειτουργίας

0


Η εβδομάδα ξεκινά άσχημα για την
Apple Music , αφού η υπηρεσία ροής μουσικής είναι εκτός λειτουργίας. Σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών, ξεκίνησε πριν από περίπου 30 λεπτά. Υπάρχουν επίσης προβλήματα με το iCloud και άλλες υπηρεσίες της Apple.

Συνεχής διακοπή λειτουργίας για το Apple Music και άλλες υπηρεσίες της Apple

Κάποιος μπορεί πραγματικά να δει ότι υπάρχει διακοπή με το Apple Music ρίχνοντας μια ματιά στο Downdetector . Οι πρώτες ανησυχίες εντοπίστηκαν λίγο πριν τις 5:30 μ.μ. Δεν εμφανίζεται τίποτα με την εφαρμογή να εμφανίζει το μήνυμα "Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα" . κουμπί "Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά" για να φορτώσετε ξανά τη σελίδα, αλλά τίποτα δεν αλλάζει και το σφάλμα εξακολουθεί να υπάρχει.

Η Apple διαθέτει μια σελίδα κατάστασης συστήματος που παραθέτει τη λειτουργία των διαφόρων υπηρεσιών της. Αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα επίκαιρο. Η απόδειξη, δείχνει ότι όλα είναι καλά, είτε για Apple Music είτε για άλλες υπηρεσίες. Ωστόσο, δεν είναι έτσι.

Πράγματι, το iCloud και πολλές υπηρεσίες είναι επίσης εκτός λειτουργίας. Πρόκειται για μια μεγάλη συνεχιζόμενη διακοπή λειτουργίας στην Apple. Το App Store μπορεί να έχει σφάλματα, όπως και τα Maps, iMessage, Apple Fitness+, Apple TV+, Find My, FaceTime και άλλα. Υπάρχουν επίσης προβλήματα με την πρόσβαση σε ορισμένους ιστότοπους της Apple, συμπεριλαμβανομένου του iCloud.com και του ιστότοπου προγραμματιστή.

Από την πλευρά του, ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει ότι η διακοπή επηρεάζει και τους εργαζόμενους. Τα συστήματά τους είναι εκτός λειτουργίας, περιορίζοντας την απομακρυσμένη εργασία και τις λειτουργίες του Apple Store, όπως η παραλαβή παραγγελιών και οι επισκευές.

Ενημέρωση 6:30 μ.μ. Η Apple ανακοινώνει (επιτέλους) ότι υπάρχει πράγματι μια βλάβη σχετικά με τις διάφορες υπηρεσίες της. 



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !