To Shazam σας πηγαίνει σε συναυλίες

Με το Shazaming ενός τραγουδιού, την αναζήτηση στην εφαρμογή Shazam ή στον ιστότοπο της υπηρεσίας, οι χρήστες μπορούν πλέον να βρίσκουν εύκολα πληροφορίες για επερχόμενες συναυλίες κοντά τους, καθώς και εισιτήρια προς πώληση. Μπορούν επίσης να περιηγηθούν στη σελίδα του καλλιτέχνη στο Shazam για να βρουν ημερομηνίες, ώρες και τοποθεσίες για επερχόμενες εκδηλώσεις και περιοδείες, να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με μια εκδήλωση και να τις προσθέσουν στο ημερολόγιό τους.

Αυτή η νέα δυνατότητα του Shazam τροφοδοτείται από δεδομένα από το Bandsintown, μια πλατφόρμα συστάσεων εκδηλώσεων και ανακάλυψης καλλιτεχνών, που εξυπηρετεί περισσότερους από 68 εκατομμύρια μουσικόφιλους και 560.000 καλλιτέχνες, μάνατζερ, δισκογραφικές και παραγωγούς συναυλιών.

«Το Shazam έχει μακρά ιστορία καινοτομίας, τόσο στην ανακάλυψη μουσικής όσο και στη σύνδεση καλλιτεχνών και θαυμαστών», δήλωσε ο Oliver Schusser, αντιπρόεδρος της Apple Music και των Beats. "Με την επιστροφή της ζωντανής μουσικής, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε στους χρήστες του Shazam πρόσβαση σε συναυλίες και δίνουμε στους καλλιτέχνες ακόμη μεγαλύτερη έκθεση .

Οι νέες σελίδες "Gigs" στο Shazam είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή σε iOS και Android και στο Shazam.com . Οι καλλιτέχνες μπορούν να διαφημίσουν τις ημερομηνίες των συναυλιών τους μέσω του Bandsintown For Artists και μπορούν ακόμα να έχουν πρόσβαση στα στατιστικά του κοινού τους στο Shazam και στο Apple Music μέσω της Apple Music for Artists .