Εκτός από την έναρξη του προγράμματος επισκευής iPhone self-service
, η Apple διαθέτει αποκλειστικά και τα σχετικά εγχειρίδια για τα iPhone. Ο κατασκευαστής εξηγεί πώς να αποσυναρμολογήσει κάποιος τα smartphone του για να πραγματοποιήσει μια επισκευή.

Τα επίσημα εγχειρίδια της Apple για την επισκευή iPhone

Αυτήν τη στιγμή βρίσκουμε τα εγχειρίδια επισκευής για τα iPhone 12 και 13 (άρα και τις παραλλαγές τους), όπως και το iPhone SE 3 (2022). Γιατί αυτά τα μοντέλα; Γιατί είναι τα μόνα (προς το παρόν) που πληρούν τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα επισκευής αυτοεξυπηρέτησης. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτά είναι πιθανώς τα μοντέλα που χρειάζονται λιγότερο επισκευή. Ίσως ήταν πιο ενδιαφέρον να έχουμε πρώτα το iPhone 11 και τα προηγούμενα μοντέλα για να αλλάξουμε μπαταρία, οθόνη ή άλλο εξάρτημα.

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι για κάθε εγχειρίδιο:

Η τεκμηρίωση είναι πραγματικά περιεκτική. Υπάρχουν σχεδόν 100 σελίδες στα περισσότερα από κάθε εγχειρίδιο και επομένως υπάρχουν πολλά να διαβάσετε.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα επισκευής iPhone self-service είναι πρώτα διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Apple έχει ήδη πει ότι θα φτάσει αργότερα φέτος και στην Ευρώπη, αλλά δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία.