Η παραγωγή iPhone δεν σταματά στην Κίνα

Ακολουθώντας τα βήματα της Σαγκάης, η Zhengzhou αποφάσισε να επιβάλει νέους περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένων μαζικών περιορισμών για τον COVID-19 και δοκιμών. Παρόλα αυτά, το μεγάλο εργοστάσιο της Foxconn στην πόλη, που ονομάστηκε "City iPhone" από τους ντόπιους, αντιμετωπίζει περιορισμένη διακοπή, με την παραγωγή συσκευών Apple να προχωρά κανονικά.

«Η παραγωγή στην πανεπιστημιούπολη της Foxconn πηγαίνει καλά με περίπου 200.000 εργαζόμενους», ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη αξιωματούχους της Foxconn εντός του συγκροτήματος. Η εταιρεία συνεργάζεται με την τοπική αυτοδιοίκηση και λαμβάνει μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων. «Οι γραμμές ανεφοδιασμού δεν έχουν επηρεαστεί από τον Covid-19», λέει η εταιρεία.

Η Foxconn είναι η κύρια εταιρεία συναρμολόγησης του iPhone. Και όπως δείχνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προθεσμίες για τα iPhone. Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιο περίπλοκο για Mac. Αυτό εξηγείται από την προσωρινή παύση της παραγωγής από τους προμηθευτές Pegatron και Quanta , ακριβώς λόγω του περιορισμού.

Πρέπει να ξέρετε ότι η Κίνα έχει διαφορετική πολιτική από άλλες χώρες αφού η ιδέα δεν είναι να ζήσετε με τον Covid-19, αλλά να απαλλαγείτε από αυτόν. Αυτό εξηγεί τα μέτρα της χώρας.