Πώς να κατεβάσετε βίντεο του TikTok στο iPhone χωρίς υδατογράφημα

0


Είτε σας αρέσει είτε όχι, το TikTok έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η εξαιρετικά δημοφιλής μορφή βίντεο σύντομης μορφής επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν σύντομα κλιπ σε μια άπειρη διεπαφή κύλισης, γεγονός που καθιστά τη χρήση της εφαρμογής επικίνδυνα εθιστική.

Η εφαρμογή TikTok είναι γεμάτη λειτουργίες, με μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν βίντεο TikTok απευθείας μέσα στην εφαρμογή.

Κάνοντας λήψη των βίντεό σας στο TikTok, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στη συσκευή σας ή να τα ανεβάσετε σε άλλες πλατφόρμες όπως το Instagram. Αυτό είναι επίσης εξαιρετικό για προβολή εκτός σύνδεσης, καθώς μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας βίντεο χωρίς Διαδίκτυο.

Το μόνο πρόβλημα με τη λήψη βίντεο TikTok χρησιμοποιώντας την εφαρμογή TikTok είναι ότι αφήνει το υδατογράφημα «TikTok» στο βίντεο. Ωστόσο, εάν θέλετε να απαλλαγείτε και από το υδατογράφημα, τότε απλώς συνεχίστε να διαβάζετε για πλήρεις οδηγίες.

Κατεβάστε τα βίντεο του TikTok Ακριβώς μέσα στην εφαρμογή TikTok

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε λήψη βίντεο TikTok από την εφαρμογή TikTok. Αυτή είναι η ευκολότερη μέθοδος, αλλά θα αφήσει το TikTok ένα υδατογράφημα στα βίντεό σας που έχετε κατεβάσει.

Βήμα 1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο iPhone σας και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

Βήμα 2. Μόλις φορτωθεί το βίντεο, πατήστε το κουμπί ' Κοινή χρήση ' που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Βήμα 3. Τώρα πατήστε Αποθήκευση βίντεο από το μενού.

Βήμα 4. Μόλις αποθηκευτεί το βίντεο, πατήστε στο Τέλος ή πατήστε στο βίντεο για να απορρίψετε το μενού κοινής χρήσης.

Μετά τη λήψη του βίντεο, μπορείτε να το βρείτε στην εφαρμογή Κάμερα του iPhone σας. Από εκεί μπορείτε να το μοιραστείτε με άλλες εφαρμογές.

Λήψη βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα

Εάν θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεό σας στο TikTok χωρίς υδατογράφημα, τότε πρέπει να βασιστείτε σε ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή για να το κάνετε. Το διαδικτυακό εργαλείο TikTok Video Downloader δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν τα βίντεό τους και να τα αποθηκεύουν στη συσκευή τους χωρίς υδατογράφημα.

Η λήψη των δικών σας βίντεο χωρίς υδατογράφημα είναι σημαντική εάν θέλετε να ανεβάσετε τα βίντεό σας στο TikTok στο Instagram η κάπου αλλου.

Βήμα 1. Ανοίξτε TikTok Video Downloader στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού της επιλογής σας.

Βήμα 2. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε χωρίς υδατογράφημα.

Βήμα 3. Όταν φορτωθεί το βίντεο, πατήστε το κουμπί ' Κοινή χρήση ' από τη δεξιά πλευρά.

Βήμα 4. Από το μενού κοινής χρήσης, πατήστε Αντιγραφή συνδέσμου το κουμπί Εάν δεν μπορείτε να το δείτε στην οθόνη, κάντε κύλιση προς τα αριστερά στη σειρά των εικονιδίων της εφαρμογής και, στη συνέχεια, πατήστε πάνω του.

Βήμα 5. Τώρα ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο οποίο ανοίξατε το εργαλείο λήψης βίντεο TikTok και επικολλήστε τον σύνδεσμο που αντιγράψατε στο προηγούμενο βήμα.

Βήμα 6. Τέλος, πατήστε το Λήψη κουμπί Μόλις φορτωθεί το βίντεο στο εργαλείο, πατήστε Λήψη ξανά το κουμπί

Τώρα θα γίνει λήψη βίντεο στη συσκευή σας χωρίς υδατογράφημα TikTok. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε το βίντεο στη συσκευή σας και να το μοιραστείτε σε άλλες εφαρμογές.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !