Πιθανή παρουσίαση της μηχανής αναζήτησης της Apple σε λίγες μέρες

Ο βετεράνος του κλάδου Robert Scoble αναφέρει ότι το WWDC είναι ένα από τα τρία γεγονότα που χρησιμοποιεί η Apple για να συζητήσει τις καινοτομίες επαυξημένης πραγματικότητας. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι «σχεδιάζεται και μια νέα μηχανή αναζήτησης» . Θέτει επίσης το ερώτημα, "Θα γίνει τελικά η Siri έξυπνη;" » .

Κάποιος ρώτησε τον Robert Scoble αν η νέα μηχανή αναζήτησης ήταν μια εικασία ή αν είχε ακούσει για την ύπαρξή της από πηγές. «Το άκουσα σε πολλά μέρη αναφέρει. Είχα δείπνο πριν από έξι χρόνια με τον επικεφαλής της Siri στην Apple και μίλησε για το πως έπρεπε να ξαν
αχτιστεί η Siri. Δεν έχουμε δει ακόμη αυτή την ανασυγκρότηση. Αυτή θα έρθει με το "κράνος" 
και αναφέρεται στα ακουστικά AR/VR της Apple.

Εδώ και χρόνια ακούμε για ένα έργο μηχανής αναζήτησης από την Apple. Αλλά οι ενδείξεις είναι αρκετά ελαφριές για αυτό. Η τελευταία ένδειξη χρονολογείται από το 2020 με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα νέο σύστημα κατάταξης αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Η κεντρική ομιλία του WWDC, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου , θα είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε τα iOS 16, macOS 13, tvOS 16 και watchOS 9. Και ποιος ξέρει, ίσως η Apple θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να ανακοινώσει την υποτιθέμενη μηχανή αναζήτησης .