Μια εκπομπή BTS στο Apple Music 1

Η εκπομπή στο Apple Music 1 ονομάζεται BTS Radio: Past & Present . Θα υπάρχουν τρία επεισόδια (ένα την εβδομάδα). Το συγκρότημα θα παρασύρει τους ακροατές στην αναζήτησή τους για το αστέρι, ενώ θα μοιραστεί τις ιστορίες και τα τραγούδια που τους διαμόρφωσαν. Το συγκρότημα είναι γνωστό για τραγούδια επιτυχίας όπως το Dynamite και Butter .

«Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη ραδιοφωνική εκπομπή για να γιορτάσουμε τα εννέα χρόνια του BTS μαζί με εσάς και τον στρατό μας σε όλο τον κόσμο , είπε ο RM των επταμελών BTS, συμπεριλαμβανομένων των J-Hope, Suga, Jungkook, V, Jin. και Jimin. «Κάθε επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε εσάς. Και θέλαμε να μοιραστούμε τραγούδια των BTS που μας βοηθούν να πούμε την ιστορία μας », πρόσθεσε ο RM.

Στο πρώτο επεισόδιο, οι BTS εξηγούν τις αρχές του γκρουπ μαζί με τα τραγούδια που ενέπνευσαν τον ήχο και το στυλ τους. Στο δεύτερο επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 3 Ιουνίου, το γκρουπ θα επιλέξει μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια του στρατού των BTS, δηλαδή τους θαυμαστές του γκρουπ. Το τελευταίο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο στις 10 Ιουνίου.