Τα AirTag
τα πηγαίνουν  καλά στην αγορά και μάλιστα προοδεύουν μεταξύ του 2021 και 2022, σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo. Ο αναλυτής δίνει τις πωλήσεις και αναφέρει επίσης μια δεύτερη γενιά να έρχεται.

Η Apple πούλησε περίπου 20 εκατομμύρια AirTag το 2021 και αναμένεται να πουλήσει 35 εκατομμύρια το 2022, σημειώνοντας αύξηση 75% σε ένα χρόνο. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτο για αυτόν τον ιχνηλάτη αντικειμένων. Αυτή η επιτυχία θα μπορούσε επίσης να ωθήσει την Apple να δημιουργήσει μια δεύτερη γενιά των αξεσουάρ της σύμφωνα με τον αναλυτή.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι θα μπορούσε να φέρει η νέα γενιά. Μπορούμε να περιμένουμε διαφορετική μορφή? Νέα χαρακτηριστικά?Ένα μεγάφωνο που ακούγεται περισσότερο? Είναι ένα μυστήριο αυτή τη στιγμή το κάθε σενάριο. Σε κάθε περίπτωση, η διατύπωση του Kuo υποδηλώνει ότι το νέο προϊόν δεν είναι μακριά.

Η Apple έχει ήδη προσφέρει κάποιες βελτιώσεις με το υπάρχον μοντέλο. Υπήρξαν ενημερώσεις λογισμικού μετά από ανησυχίες για την κατασκοπεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα νέες ειδοποιήσεις απορρήτου κατά τη ρύθμιση του AirTag, επίλυση προβλημάτων ειδοποιήσεων για AirPods, ενημερωμένη τεκμηρίωση υποστήριξης, τοποθεσία ακριβείας, οπτική και ηχητική ειδοποίηση, προσαρμογή της λογικής ειδοποίησης παρακολούθησης και διαμόρφωση του τόνου του AirTag. Επίσης, η Apple έχει προσφέρει μια αποκλειστική εφαρμογή για τους χρήστες των Android.

Δυστυχώς, δεν είναι όλα ρόδινα στις ειδήσεις. Υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις. Η τελευταία αφορούσε έναν άνδρα που σκοτώθηκε από την κοπέλα του που τον κατασκόπευε με τα AirTag.