Μετάβαση από iOS σε Android σύμφωνα με την Google

Ακολουθούν οι 10 λόγοι που εξηγούν γιατί είναι απαραίτητο να αλλάξετε από iOS σε Android σύμφωνα με την Google:

  1. Εκφραστείτε με νέους τρόπους : Η Google προωθεί το πληκτρολόγιο Gboard (αυτοκόλλητα που μοιάζουν με emoji), την εφαρμογή Messages και το RCS ( διάδοχο του SMS ).
  2. Κλήση βίντεο με οποιονδήποτε, οπουδήποτε : Ανακοινώνεται η χρήση του Google Meet, του WhatsApp, ακόμη και του FaceTime στην πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome.
  3. Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική : Η μουσική σας θα μεταφερθεί στο τηλέφωνό σας Android, εφόσον δεν έχει DRM. Οι αγορές και το περιεχόμενό σας που λαμβάνετε από το Apple Music θα εξακολουθούν να είναι προσβάσιμα στη νέα σας συσκευή Android με τη λήψη της εφαρμογής Apple Music.
  4. Google Play Store : ισοδύναμο με το App Store για τη λήψη εφαρμογών Android.
  5. Απόρρητο : Η Google λέει ότι το Android βοηθά στην καταπολέμηση κακών εφαρμογών, κακόβουλου λογισμικού, phishing και ανεπιθύμητων μηνυμάτων και σας κρατά μπροστά από τις απειλές. Το Messages, για παράδειγμα, βοηθά στην προστασία των χρηστών από 1,5 δισεκατομμύρια ανεπιθύμητα μηνύματα το μήνα. Το Android παρέχει επίσης έγκαιρες συστάσεις, όπως να σας προτρέπει να επιλέξετε τις προτιμήσεις κοινής χρήσης τοποθεσίας όταν ανοίγετε μια εφαρμογή, για να σας βοηθήσει να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις για το απόρρητό σας.
  6. Οικοσύστημα : Chromebook, ρολόγια Wear OS, Google TV, ακουστικά που υποστηρίζουν Fast Pair (γρήγορη σύνδεση με συσκευή) και υπενθύμιση ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα AirPods.
  7. Βελτιστοποιήστε την εργασία σας με τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες Google : Εμφανίζονται εφαρμογές όπως η Μετάφραση Google και τα Έγγραφα.
  8. Μοιραστείτε μουσική, φωτογραφίες και άλλα σε όλες τις συσκευές σας : Κοντινή κοινή χρήση μεταξύ Android και Chrome OS, καθώς και Google Photos.
  9. Εξατομίκευση : Τα γραφικά στοιχεία είναι χρήσιμες προσθήκες σε οποιαδήποτε αρχική οθόνη, τοποθετώντας τις πιο σημαντικές πληροφορίες για εσάς στα χέρια σας.
  10. Τεχνολογία για όλους : Η Google παρουσιάζει το TalkBack (αναγνώστης οθόνης) και το εργαλείο Άμεσης μεταγραφής που λειτουργεί εκτός σύνδεσης.