Το MacBook Pro 13 ιντσών με το τσιπ M2 ξεκινά από 1.599 ευρώ . Για αυτήν την τιμή, έχετε το βασικό μοντέλο με 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Το μοντέλο με τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, ή 512 GB, ξεκινά από τα 1.829 ευρώ. Είναι δυνατή η λήψη επιλογών σύμφωνα με τις επιθυμίες σας: έως 24 GB μνήμης RAM και έως 2 TB αποθήκευσης. Το πιο ακριβό φορητό Mac με 24 GB RAM και 2 TB αποθηκευτικό χώρο κοστίζει 2.979 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί παρεμπιπτόντως ότι το μηχάνημα θα φτάσει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Κατά την ανακοίνωσή της, η Apple είχε αναφέρει μια άφιξη τον Ιούλιο. Σήμερα ο όμιλος ανακοινώνει ότι οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στις 24 Ιουνίου.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι το MacBook Air με το τσιπ M2: πού βρίσκεται; Η Apple δεν δημοσιεύει καμία νέα πληροφορία για αυτό σήμερα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην εναρκτήρια ομιλία του WWDC 2022, η Apple ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα τον Ιούλιο. Φαίνεται ότι αυτή η θέση είναι επίκαιρη και ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να περιμένετε πριν μπορέσετε να παραγγείλετε αυτό το μοντέλο.