Δεύτερη δημόσια έκδοση beta για iOS 15.6

Η δεύτερη beta του iOS 15.6 δεν φέρνει κάποια ιδιαίτερη καινοτομία, όπως η πρώτη έκδοση. Αυτή η ενημέρωση διορθώνει κυρίως σφάλματα και βελτιώνει την απόδοση γενικά. Αυτό από μόνο του δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του κύκλου ανάπτυξης του iOS 15.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε τη δεύτερη δημόσια έκδοση beta του iOS 15.6. Αντίθετα, εάν η συσκευή σας δεν έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες beta και θέλετε να συμμετάσχετε στην περιπέτεια, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με το Apple ID σας και αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει. Θα χρειαστεί να ανεβάσετε ένα προφίλ για να αλλάξετε το iPhone ή το iPad σας στο δημόσιο κανάλι Beta.

Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη για λήψη η τελική έκδοση του iOS 15.6. Μπορούμε να φανταστούμε ότι θα είναι κάποια στιγμή τον Ιούνιο, αλλά δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση.

Το επόμενο βήμα θα είναι το iOS 16, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 6 Ιουνίου κατά την εναρκτήρια ομιλία του WWDC . Μια πρώτη beta θα διανεμηθεί αμέσως στους προγραμματιστές.