Στις σημειώσεις της, η Apple λέει ότι το νέο υλικολογισμικό beta θα βελτιώσει την αυτόματη εναλλαγή των AirPods από τη μια συσκευή στην άλλη. Μπορεί να συμβεί τα ακουστικά να συνδεθούν σε λάθος συσκευή (iPad αντί για iPhone για παράδειγμα) ή να αλλάξουν ξαφνικά τη συσκευή χωρίς να το ζητήσει ο χρήστης. Η νέα έκδοση υποτίθεται ότι βελτιώνει τη γενική συμπεριφορά. Υπάρχουν επίσης διάφορες διορθώσεις.

Το υλικολογισμικό beta προορίζεται για τους προγραμματιστές και μπορείτε να το βρείτε στον ιστότοπο της Apple . Οι προγραμματιστές πρέπει να έχουν iPhone με iOS 16 ή iPad με iPadOS 16. Χρειάζονται επίσης Mac με macOS Ventura, το Xcode 14 beta και φυσικά συμβατά AirPods. Πρέπει να συνδέσετε το iPhone στο Mac με ένα καλώδιο Lightning και να εκκινήσετε το Xcode 14. Το μενού προγραμματιστή θα εμφανιστεί στο iPhone και θα είναι δυνατή η αποδοχή λήψης των beta. Σύμφωνα με την Apple, μπορεί να χρειαστούν και 24 ώρες για να εγκαταστήσουν τα AirPods τη νέα έκδοση.

Η Apple δεν μας λέει ακόμη πότε η ενημέρωση των AirPods θα είναι διαθέσιμη σε όλους. Αλλά είναι πιθανό να προσγειωθεί λίγο πολύ ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του iOS 16 στην τελική έκδοση, δηλαδή τον Σεπτέμβριο.