Η Apple θα ανοίξει αύριο ένα
Apple Store στο Brompton Road, έναν από τους δρόμους του Λονδίνου, και η ομάδα μοιράστηκε μια προεπισκόπηση του καταστήματος με μερικές φωτογραφίες, καθώς και μια περιγραφή.

Ένας χώρος παραλαβής σε ένα Apple Store στο Λονδίνο

Αυτό το Apple Store στο Brompton Road θα έχει τη διάκριση ότι είναι το πρώτο κατάστημα του κατασκευαστή στο Ηνωμένο Βασίλειο που διαθέτει ειδικό χώρο παραλαβής. Αυτό αφορά άτομα που κάνουν μια παραγγελία στο Apple Store online και την παραλαμβάνουν από το κατάστημα, αντί να την παραδίδουν στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας τους. Αυτό μπορεί να είναι ενδιαφέρον ανάλογα με τα διαθέσιμα αποθέματα σε καταστήματα και αποθήκες. 

Σημειώστε ότι αυτό θα είναι το πρώτο Apple Store στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα έχει χώρο παραλαβής, αλλά το έχουν ήδη άλλα σε διαφορετικές χώρες. Μόνο το 2021, αυτό συνέβη κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες (Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες), τη Γερμανία (Βερολίνο), τη Νότια Κορέα (Σεούλ) και άλλες. 

Άλλες σχεδιαστικές πτυχές του Apple Store Brompton Road περιλαμβάνουν τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή κατά μήκος της πρόσοψης, μια μοναδική καμπυλωτή ξύλινη οροφή, δάπεδο terrazzo, μια οροφή με καθρέφτη πάνω από το χώρο του φόρουμ για τις συναντήσεις Today at Apple, μια σειρά απο δέντρα ficus της Σικελίας με καθίσματα στη βάση κάθε ζαρντινιέρας και πολλά άλλα. Η Apple λέει ότι το κατάστημα τροφοδοτείται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε το Apple Store Brompton Road στο Λονδίνο, μια πόλη γεμάτη ενέργεια, ιστορία και πολιτιστική ποικιλομορφία », δήλωσε ο Deirdre O'Brien, Αντιπρόεδρος, Apple Stores και υπάλληλοι. "Η εστίαση του καταστήματος στη δημιουργικότητα δίνει στα καταπληκτικά μέλη της ομάδας μας τον τέλειο χώρο για να μοιραστούν το πάθος και την τεχνογνωσία τους με Λονδρέζους και επισκέπτες από όλο τον κόσμο .

Το κατάστημα θα ανοίξει αύριο στις 4 μ.μ. (τοπική ώρα).