Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Pay στο iPhone

0


Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Google Pay σε ένα iPhone, θα πρέπει να ρυθμίσετε την εφαρμογή. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε και να προσθέσετε τον πρώτο σας λογαριασμό:

  1. Αποκτήστε την εφαρμογή Google Play από το App Store . (Να ξεκαθαρίσουμε πως αν έχετε μόνο Ελληνικό λογαριασμό στο AppleStore δεν μπορείτε να την κατεβάσετε ακόμη γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα μας)

  2. Πατήστε Άνοιγμα .

  3. Πατήστε Να επιτρέπεται .

  4. Πατήστε Συνέχεια .

    Εάν δεν έχετε συνδεθεί ποτέ σε λογαριασμό Google στο iPhone σας, θα πρέπει να προσθέσετε ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό πριν συνεχίσετε.

  5. Πατήστε Ναι εάν θέλετε οι φίλοι και η οικογένειά σας να μπορούν να σας βρίσκουν μέσω του Google Pay.

  6. Πατήστε Ναι, κερδίστε ανταμοιβές για πρόσβαση στο Google Pay Rewards ή Όχι τώρα εάν δεν θέλετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης.

  7. Πατήστε Ναι για να επιτρέψετε στο Google Pay να προσαρμόσει την εμπειρία σας ή Όχι τώρα εάν θέλετε να προστατεύσετε το απόρρητό σας.

  8. Πατήστε Κατάλαβα .

  9. Πατήστε Προσθήκη λογαριασμού για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ρύθμισης.

    Το Google Pay είναι πλέον έτοιμο για χρήση, αλλά δεν θα λειτουργεί χωρίς λογαριασμούς.

  10. Πατήστε Αποδοχή και είσοδος .

  11. Πατήστε Συνέχεια .

  12. Πατήστε τράπεζά ή χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης εάν δεν το βλέπετε.

  13. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας για την τράπεζά σας και πατήστε Υποβολή .

    Εάν λάβετε έναν κωδικό επαλήθευσης μέσω μηνύματος κειμένου, εισαγάγετε τον όταν σας ζητηθεί.

  14. Ελέγξτε τους λογαριασμούς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με το Google Pay και πατήστε Συνέχεια .

  15. Πατήστε Συνέχεια .

  16. Πατήστε Τέλος .

  17. Ο πρώτος σας λογαριασμός είναι πλέον συνδεδεμένος και το Google Pay είναι έτοιμο για χρήση. Για να προσθέσετε τους υπόλοιπους λογαριασμούς σας, πατήστε Διαχείριση λογαριασμών > Προσθήκη λογαριασμού .

Πώς να κάνετε το Google Pay στο iPhone

Αφού ρυθμίσετε την εφαρμογή Google Pay στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε για αγορές στο διαδίκτυο, να στείλετε ή να ζητήσετε χρήματα από τις επαφές σας στο iPhone, να παρακολουθήσετε τις δαπάνες σας σε συνδεδεμένους λογαριασμούς και να προβάλετε ειδικές προσφορές από συνεργάτες Google Pay. Δεν μπορείτε να πληρώσετε για πράγματα σε μαγαζιά, κρατώντας το τηλέφωνό σας κοντά σε τερματικό πληρωμών, αλλά ορισμένοι έμποροι λιανικής έχουν έναν κωδικό QR που μπορείτε να σαρώσετε για να στείλετε μια πληρωμή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Pay στο iPhone

Το Google Pay στο iPhone περιορίζεται κυρίως σε διαδικτυακές δραστηριότητες. Μπορείτε να προσθέσετε τους χρεωστικούς, πιστωτικούς και τραπεζικούς λογαριασμούς σας και, στη συνέχεια, να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας σε όλους τους λογαριασμούς σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε ηλεκτρονικές πληρωμές όπου γίνεται αποδεκτό το Google Pay. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αποστολής ή αιτήματος για να στείλετε χρήματα σε φίλους και συγγενείς ή να κάνετε αιτήματα πληρωμής από τους φίλους και την οικογένειά σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αποστολής και αιτήματος, πρέπει να παρέχετε στην εφαρμογή Google Pay πρόσβαση στη λίστα επαφών του iPhone σας. Πρέπει επίσης να επιτρέψετε στους φίλους και την οικογένειά σας να σας βρίσκουν στο Google Pay, η οποία είναι μια επιλογή που μπορείτε να επιλέξετε κατά τη ρύθμιση της εφαρμογής.

Δείτε πώς μπορείτε να στείλετε ή να ζητήσετε πληρωμή στο Google Pay στο iPhone:

  1. Πατήστε Αποστολή ή αίτημα .

  2. Πατήστε μια επαφή από την οποία θέλετε να πληρώσετε ή να ζητήσετε χρήματα.

    Μπορείτε επίσης να πατήσετε Σάρωση κωδικού QR εάν ο φίλος σας έχει κωδικό QR Google Pay. Όταν πατάτε Σάρωση κωδικού QR, έχετε επίσης την επιλογή να εμφανίσετε τον δικό σας κωδικό QR που μπορούν να σαρώσουν άλλα άτομα.

  3. Εισαγάγετε ένα ποσό και πατήστε Πληρώστε για να στείλετε χρήματα σε αυτήν την επαφή ή Ζητήστε να στείλετε αίτημα πληρωμής.

  4. Προσθέστε μια σημείωση αν θέλετε και πατήστε Τέλος .

Το Google Pay έχει περιορισμούς στο iPhone;

Ο κύριος περιορισμός της χρήσης του Google Pay σε ένα iPhone είναι ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την πραγματοποίηση ανεπαφικών πληρωμών. Τα τηλέφωνα Android που υποστηρίζουν Near Field Communications (NFC) μπορούν να πληρώσουν μέσω του Google Pay σε καταστήματα ειδών, κρατώντας το τηλέφωνό τους κοντά σε ένα τερματικό πληρωμών.

Η ασύρματη πληρωμή NFC μέσω του Google Pay δεν είναι διαθέσιμη για χρήστες iPhone, αλλά ορισμένες φυσικές επιχειρήσεις και πάροχοι υπηρεσιών δέχονται πληρωμές μέσω του Google Pay, ακόμη και αν έχετε iPhone. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας παράσχουν έναν κωδικό QR ή έναν αριθμό τηλεφώνου και μπορείτε να στείλετε πληρωμή μέσω της λειτουργίας πληρωμής και αιτήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !