Το Helix φέρνει την εμπειρία της οθόνης κλειδώματος του iOS 16 σε συσκευές με iOS 14

0


Ένα από τα πρώτα πράγματα που σας κάνει εντύπωση αμέσως ειναι όταν κοιτάτε αυτές τις προεπισκοπήσεις του iOS 16 στον ιστότοπο της Apple με την επανασχεδιασμένη οθόνη κλειδώματος που θα λάβει το iPhone.

Η ομάδα ανάπτυξης της Apple φαίνεται να έχει αφιερώσει πολύ χρόνο κάνοντας την οθόνη κλειδώματος πιο προσαρμόσιμη, καθώς και προσθέτοντας πολλές από τις πληροφορίες που, μέχρι τώρα, θα ήταν δυνατό να δείτε στην οθόνη κλειδώματος μόνο εάν είχατε jailbreak.

Το νέο  tweak Helix δεν είναι εντελώς αντίγραφο της οθόνης κλειδώματος iOS 16, αλλά είναι μια πολύ καλή αναπαραγωγή της εμπειρίας χρήστη που παρέχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά που βλέπουμε σε μια επίσημη εγκατάσταση του iOS 16. Αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη γραφικών στοιχείων, προσαρμοσμένων θεμάτων γραμματοσειρών για το κείμενο της οθόνης κλειδώματος και μια σειρά από άλλες παραμέτρους με δυνατότητα διαμόρφωσης.

Για να προσαρμόσουν την οθόνη κλειδώματος χρησιμοποιώντας το Helix, οι χρήστες χρειάζεται μόνο να πατήσουν παρατεταμένα σε ένα αντικείμενο στην Οθόνη κλειδώματος για να αποκαλύψουν επιλογές επεξεργασίας, όπως η προσαρμογή και η αφαίρεση του αντικειμένου. Σε περίπτωση προσαρμογής, οι χρήστες θα βρουν μια σειρά από διαφορετικές επιλογές παρόμοια με ό,τι είναι διαθέσιμο στο iOS 16, όπως φαίνεται στην παραπάνω επίδειξη βίντεο από την Hyperixa, καθώς και τις εικόνες που είναι ενσωματωμένες σε όλη την ανάρτηση.

Εκτός από την προσαρμογή της οθόνης κλειδώματος απευθείας από τη διεπαφή της ίδιας της οθόνης κλειδώματος, το Helix δεν διαθέτει επιλογές για διαμόρφωση εκτός από την εναλλαγή του tweak on of off on demand μέσω της εφαρμογής Hyperixa, η οποία θα εγκατασταθεί στη συσκευή σας παράλληλα με το Helix εάν δεν το χρησιμοποιώ ήδη:

Όσοι χρησιμοποιούν ήδη το αποθετήριο Hyperixa μπορούν να το προσθέσουν στην εφαρμογή διαχείρισης πακέτων της επιλογής τους χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση URL που παρέχεται παρακάτω:

https://repo.hyperixa.com/ 

" width="100%">

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !