Η Apple προσφέρει σήμερα για λήψη μια δεύτερη υποψήφια έκδοση του iOS 15.6 στο iPhone και του iPadOS 15.6 στο iPad. Αυτό έρχεται
λίγες μέρες μετά την προηγούμενη και προορίζεται τόσο για προγραμματιστές όσο και για δημόσιους δοκιμαστές.

Η πρώτη κυκλοφορία ήταν στις 12 Ιουλίου με αριθμό έκδοσης 19G69. Αυτό σήμερα έχει τον αριθμό κατασκευής 19G71. Ως εκ τούτου, η Apple έκανε αλλαγές, αλλά η ομάδα δεν διευκρινίζει ποιες. Είναι πιθανό ότι πρόκειται για διορθώσεις σφαλμάτων. Θα ήταν πολύ περίεργο αν υπήρχε κάτι νέο.

Ως υπενθύμιση, εδώ είναι οι αλλαγές που θα προσφέρει το iOS 15.6:

  • Η εφαρμογή TV προσθέτει τη δυνατότητα επανεκκίνησης ενός ζωντανού αθλητικού αγώνα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και παύσης, επαναφοράς ή γρήγορης προώθησης.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι Ρυθμίσεις ενδέχεται να συνεχίσουν να δείχνουν ότι ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι πλήρης, παρόλο που είναι διαθέσιμος.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να κάνει τις συσκευές braille να ανταποκρίνονται αργά ή να σταματήσουν να ανταποκρίνονται κατά την πλοήγηση στην εφαρμογή Mail.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στο Safari όπου μια καρτέλα μπορούσε να μεταβεί πίσω στην προηγούμενη σελίδα.

Εάν έχετε το προφίλ προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της υποψήφιας έκδοσης iOS 15.6. Η τελική έκδοση λογικά θα διανεμηθεί την επόμενη εβδομάδα για όλους. Αυτό θα πρέπει επίσης να ισχύει για το macOS 12.5, το watchOS 8.7 και το tvOS 15.6.