Η TCL επιθυμεί να κατασκευάζει τις οθόνες των βασικών iPad και MacBook

0


Η Apple
προσελκύει τους Ασιάτες πωλητές σαν ένας γιγάντιος μαγνήτης. Έτσι μάθαμε σήμερα το πρωί ότι η Fucai Micro OLED θα μπορούσε να ενσωματώσει την αλυσίδα εφοδιασμού των μελλοντικών ακουστικών XR της Apple και η The Elec μας ενημερώνει σήμερα ότι ο Li Dongsheng , Διευθύνων Σύμβουλος της TCL , θα πρέπει σύντομα να μεταβεί στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Κουπερτίνο προκειμένου να διαπραγματευτεί, μέσω της θυγατρικής CSOT, παραγγελίες για οθόνες LCD για τα βασικά iPad και MacBook. Αυτά τα πάνελ παράγονται επί του παρόντος από την BOE και την LG Display . Η Apple θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να αυξήσει την πίεση στους προμηθευτές της για να επιτύχουν χαμηλότερες τιμές κατά την παραγγελία εξαρτημάτων.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η TCL/CSOT είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της BOE στην αγορά των πάνελ LCD. Ο προμηθευτής θα μπορούσε επίσης να εισέλθει στην αγορά OLED και θα σκεφτόταν να δημιουργήσει μια γραμμή παραγωγής για πάνελ OLED για το iPhone.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !