"Η τύχη" ειναι η πρώτη 3D ταινία κινουμένων σχεδίων από το Apple TV+ που είναι διαθέσιμη

0


Αυτή η Παρασκευή (σήμερα) σηματοδοτείτε η διαθεσιμότητα του
Luck , της πρώτης 3D ταινίας κινουμένων σχεδίων στο Apple TV+. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Skydance Animation, όπου ο John Lasseter (πρώην της Pixar, σκηνοθέτης του Toy Story) που είναι ο επικεφαλής του animation .

Η "τύχη" περιστρέφεται γύρω από την Sam Greenfield, το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Όταν κατά λάθος ανακαλύπτει τη Χώρα της Τύχης και πρέπει να συνεργαστεί με μαγικά πλάσματα για να γυρίσει την τύχη της και να νικήσει μια δύναμη πιο ισχυρή από την ίδια την τύχη.

Η ταινία Luck είναι τώρα διαθέσιμη στο Apple TV+. Η υπηρεσία ροής είναι διαθέσιμη σε πολλές συσκευές, όπως iPhone, iPad, Mac, Apple TV, συνδεδεμένες τηλεοράσεις, Android TV, κουτί πολυμέσων (Shield TV, Chromecast κ.λπ.), κονσόλες (PlayStation και Xbox) και στον Ιστό από διεύθυνση τηλεόραση. apple.com . Η τιμή της συνδρομής  ειναι 4,99€/μήνα, γνωρίζοντας ότι υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδος επτά ημερών.

Σημειώστε ότι η Apple αποφάσισε να προωθήσει την ταινία προβάλλοντας τον χαρακτήρα της Sam Greenfield και της γάτας Bob στην αρχική σελίδα του site της. Αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στους ιστότοπους του κατασκευαστή και φυσικα και στον Ελληνικό.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !