Πώς να απενεργοποιήσετε την επιλογή ζωντανού κειμένου σε iPhone ή iPad

0


Τα iPhone και τα iPad διαθέτουν μια εκπληκτική λειτουργία που ονομάζεται Ζωντανό κείμενο, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν και να αντιγράφουν εύκολα το κείμενο από εικόνες στο iPhone τους.

Με το Live Text οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν και να αντιγράψουν κείμενο από εικόνες που είναι αποθηκευμένες στο iPhone τους, εικόνες ιστού σε εφαρμογές όπως το Safari και άλλα. Το Ζωντανό Κείμενο επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προβαίνουν σε ενέργειες με βάση το κείμενο που εντοπίζεται στη φωτογραφία. Για παράδειγμα, εάν μια εικόνα διαθέτει μια διεύθυνση, οι χρήστες μπορούν να πατήσουν πάνω της για να την αναζητήσουν στην εφαρμογή Χάρτες.

Ενώ η λειτουργία Live Text είναι αρκετά χρήσιμη σε ένα iPhone και iPad, μερικοί άνθρωποι μπορεί να τη θεωρήσουν ενοχλητική. Εάν είστε ένα από αυτά τα άτομα, τότε αυτός ο οδηγός είναι για εσάς.

Η λειτουργία Live Text είναι επίσης διαθέσιμη και στο macOS. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή ζωντανού κειμένου σε Mac ακολουθώντας τον οδηγό μας.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία ζωντανού κειμένου σε iPhone ή iPad

Εδώ θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Live Text σε iPhone ή iPad.

Για να απενεργοποιήσετε την ενότητα Ζωντανού κειμένου το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα και να απενεργοποιήσετε μια εναλλαγή. Μετά από αυτό, η λειτουργία Live Text θα απενεργοποιηθεί πλήρως στη συσκευή σας.


Βήμα 1. Στη συσκευή σας ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στα Γενικά .

Βήμα 2. Στη σελίδα Γενικά, πατήστε την επιλογή « Γλώσσα & Περιοχή ».

Βήμα 3. Στη συνέχεια, αναζητήστε την εναλλαγή « Ζωντανό κείμενο » και απενεργοποιήστε την.

Αυτό είναι. Τώρα η λειτουργία Ζωντανού κειμένου θα απενεργοποιηθεί στη συσκευή σας και δεν θα μπορείτε πλέον να επιλέγετε κείμενο μέσα στις εικόνες ή να εκτελείτε ενέργειες.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !