Το Spotify προσφέρει τώρα Premium συνδρομή δωρεάν για δοκιμή για τρεις μήνες

0


Το Spotify επεκτείνει τη δωρεάν
Premium δοκιμή  από έναν μήνα σε τρεις μήνες,  όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε μια νέα ανάρτηση  του ιστολογίου .

Το Spotify είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής μουσικής εκεί έξω. Σε αντίθεση με το Apple Music, επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν μουσική δωρεάν, αν και με διαφημίσεις. Για να απαλλαγούν από τις διαφημίσεις, οι χρήστες έχουν την επιλογή να εγγραφούν στο Spotify Premium. Προκειμένου να δελεάσει τους χρήστες να εγγραφούν στην επί πληρωμή υπηρεσία του, το Spotify προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή Premium. Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμαστικής περιόδου, οι ακροατές μπορούν να δοκιμάσουν το Spotify Premium και να δουν αν θέλουν να εγγραφούν ή όχι.

Από σήμερα, το Spotify τρέχει μια νέα προσφορά για να κερδίσει περισσότερους συνδρομητές επί πληρωμή. Η εταιρεία αυξάνει τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο από ένα μήνα σε τρεις μήνες. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για δωρεάν και για πρώτη φορά χρήστες. Για όσους είχαν εγγραφεί στο Spotify Premium στο παρελθόν, αλλά ακύρωσαν τη συνδρομή τους πριν από τις 15 Ιουλίου 2022, η εταιρεία προσφέρει το πρόγραμμα Premium με μειωμένη τιμή 9,99 $ για τρεις μήνες.

Οι προσφορές είναι ζωντανές τώρα και θα διαρκέσουν έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Όταν λήξει η δωρεάν δοκιμή, η συνδρομή θα ανανεωθεί αυτόματα με το κανονικό μηνιαίο κόστος των 9,99 $. Ωστόσο, μπορείτε να ακυρώσετε τη δοκιμή πριν από το τέλος τριών μηνών. Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες και να εγγραφείτε για τη νέα προσφορά στο Spotify.com/Premium .

Η Apple άρχισε επίσης να προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν Apple Music όταν κυκλοφόρησε, αλλά τώρα προσφέρει δωρεάν δοκιμή μόνο ενός μήνα για νέους χρήστες. Μένει να δούμε αν ο γίγαντας του Κουπερτίνο θα κάνει κάποια κίνηση μετά την έναρξη της νέας προσφοράς του Spotify.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !