Όσο κι αν η Apple προσθέτει μερικές νέες δυνατότητες με κάθε beta του iOS 16 στο iPhone και του iPadOS 16 στο iPad, είναι ελαφρύ από την πλευρά του watchOS 9. Αυτό επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, καθώς η beta που προσφέρεται σήμερα δεν προσθέτει τίποτα ιδιαίτερο σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση . Η Apple επικεντρώνεται στη διόρθωση σφαλμάτων και στις γενικές βελτιστοποιήσεις απόδοσης.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο με το ρολόι και μεταβείτε στο My Watch > General > Software Update. Θα μπορείτε να κατεβάσετε την τέταρτη δημόσια beta του watchOS 9.

Αντίθετα, εάν η συσκευή σας δεν έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες beta και θέλετε να συμμετάσχετε στην περιπέτεια, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει. Λάβετε υπόψη ότι το iPhone σας πρέπει να έχει εγκατεστημένη την έκδοση beta του iOS 16 για να αποδεχτεί το Apple Watch την εγκατάσταση της beta του watchOS 9.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple κυκλοφόρησε χθες μια νέα beta των iOS 16, iPadOS 16 , watchOS 9 και tvOS 16 για προγραμματιστές. Το macOS Ventura δεν έχει ακόμη το δικαίωμα σε νέα έκδοση.