Πώς να αντικατοπτρίσετε το Apple Watch στην οθόνη του iPhone

0


Οι χρήστες μπορούν πλέον να αντικατοπτρίζουν το Apple Watch τους στην οθόνη του iPhone τους χρησιμοποιώντας το iOS 16 και το watchOS 9. Η Apple μας αποκάλυψε το Apple Watch Mirroring για να δώσει στους καταναλωτές της μια προεπισκόπηση του τι θα ακολουθούσε
πριν και από την έναρξη του WWDC 2022

Πώς να αντικατοπτρίσετε το Apple Watch;

Το Apple Watch mirroring στο iOS 16 είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του AssistiveTouch, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε μαζί με το watchOS 8 και το iOS 15. Όπως υποδηλώνει το όνομα, θα μπορείτε να δείτε την οθόνη του Apple Watch σας απευθείας από το iPhone σας. Αυτό θα εμφανίσει το περιεχόμενο από το Smartwatch στην οθόνη του iPhone.

Όταν αντικατοπτρίζετε το Apple Watch σας, μια προσαρμοσμένη έκδοση του AirPlay χρησιμοποιείται για την προβολή της οθόνης του ρολογιού στην οθόνη του iPhone σας.

1) Εκκινήστε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" στο iPhone σας.

ρολόι μήλου

  • Αφού κάνετε κύλιση προς τα κάτω, πατήστε «Προσβασιμότητα».
  • Πατήστε στο «Apple Watch Mirroring» στην ενότητα «Φυσική και κινητήρια δύναμη».
  • Ενεργοποιήστε το Apple Watch Mirroring στο iOS 16 γυρίζοντας το διακόπτη στη συνέχεια.
Πώς να αντικατοπτρίσετε το Apple Watch
Πίστωση εικόνας: MacObserver

Το iPhone σας θα εμφανίσει μια νέα οθόνη μετά από ένα σύντομο διάστημα. Επιπλέον, θα δείτε ότι η οθόνη του Apple Watch έχει πλέον ένα κόκκινο περίγραμμα γύρω από ολόκληρη την οθόνη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch Mirroring;

Το Mirroring Apple Watch εμφανίζει περισσότερα από μια ζωντανή ροή της οθόνης του ρολογιού. Είναι επίσης εντελώς διαδραστική. Μπορείτε να αγγίξετε την οθόνη του iPhone σας για να χειριστείτε το Apple Watch. Όπως και στο Apple Watch, μπορείτε να κάνετε σάρωση για να ανοίξετε και να χειριστείτε εφαρμογές και να κάνετε κύλιση.

Εκτός από την οθόνη, περιλαμβάνονται και φυσικά χειριστήρια, κάνοντας το περιβάλλον πιο διαδραστικό. Μπορείτε να πατήσετε το Digital Crown για να μιμηθείτε ένα πάτημα ή να σύρετε για κύλιση. Το πλευρικό κουμπί λειτουργεί επίσης παρόμοια.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ρολόι του iPhone σας ως συσκευή εισόδου σε μια εφαρμογή για να συνθέσετε μηνύματα, να επιλέξετε ρυθμίσεις και να εκτελέσετε άλλες εργασίες.

συμπέρασμα...

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αντικατοπτρίσετε το ρολόι της Apple στο iOS 16. Είναι μια ευεργετική λειτουργία και ελπίζω ότι η Apple θα συνεχίσει να τη βελτιώνει. Και παρά το γεγονός ότι είναι ένα κάπως περιορισμένο χαρακτηριστικό, εξυπηρετεί ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !