Πώς να αποθηκεύσετε το iOS 16 SHSH2 Blobs για υποβαθμίσεις χωρίς ενημέρωση

0


Στην αρχή (2007 και το πρώτο iphone), οι χρήστες μπορούσαν να εγκαταστήσουν ελεύθερα οποιαδήποτε έκδοση υλικολογισμικού στη συσκευή τους και οι ενημερώσεις δεν είχαν υπογραφεί από την Apple με κανέναν τρόπο.
Μόλις η Apple άρχισε να υπογράφει τα αρχεία IPSW, θα μπορούσε να ελέγξει πόσο καιρό μπορεί να παραμείνει διαθέσιμη αυτή η έκδοση του iOS.
Όταν η Apple σταματήσει να υπογράφει μια συγκεκριμένη έκδοση iOS, δεν θα μπορείτε να την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας, εκτός και αν έχετε αποθηκεύσει τις σταγόνες/εισιτήρια SHSH2 ενώ η έκδοση iOS ήταν ακόμη υπογεγραμμένη από την Apple.

Μπορώ να αποθηκεύσω blobs iOS SHSH2 χωρίς να ενημερώσω τη συσκευή μου;


Ναι, είναι δυνατό να αποθηκεύσετε τις σταγόνες SHSH2 ακόμη και χωρίς ενημέρωση στην έκδοση για την οποία προσπαθείτε να αποθηκεύσετε τις σταγόνες σας.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, η συσκευή σας μπορεί να είναι στο iOS 16.0 (για παράδειγμα), ενώ αποθηκεύετε τα blobs για το iOS 16.0.2 χωρίς να χρειάζεται να το ενημερώσετε.

Η αποθήκευση των σταγόνων είναι εύκολη και διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα αφού έχετε το σωστό πρόγραμμα και το τηλέφωνο συνδεδεμένο στον υπολογιστή.
Πώς να αποθηκεύσετε το iOS 16 SHSH2 Blobs για υποβαθμίσεις χωρίς ενημέρωση

Είναι μια πολύ απλή διαδικασία,  αν ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και θα αποθηκεύσετε τις σταγόνες σας σε χρόνο μηδέν.

    Λήψη Blob Saver από @airsquared (δωρεάν και ανοιχτού κώδικα): WINDOWS / macOS / Linux
    Ξεκλειδώστε και συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB.
    Κοντά στο πεδίο ECID, πατήστε το κουμπί «Ανάγνωση από τη συσκευή» το οποίο θα συμπληρώσει αυτόματα τον μοναδικό αριθμό ECID και το σωστό μοντέλο συσκευής.

Εάν η συσκευή σας είναι iPhone X / 8 / 8 Plus ή παλαιότερο (<=A11) , πατήστε το κουμπί «GO» στο κάτω μέρος. Οι σταγόνες σας θα σωθούν και τέλος.

Εάν η συσκευή σας είναι iPhone XS, XR, XS Max ή ΝΕΟΤΕΡΟ (A12+) , επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου «Specify APNonce» και πατήστε το κουμπί «Read from device» δίπλα στο πεδίο APNonce.  Το τηλέφωνό σας θα επανεκκινήσει.

Μόλις συμπληρωθεί σωστά το πεδίο APNonce, πατήστε το κουμπί «GO» στο κάτω μέρος. Οι σταγόνες σας θα αποθηκευτούν για όλες τις υπογεγραμμένες εκδόσεις iOS και αυτό είναι όλο.

Μην επιχειρήσετε να αποθηκεύσετε το iPhone XS / XR και νεότερες σταγόνες χωρίς έγκυρο APNonce από τη συσκευή. Αυτές οι σταγόνες δεν θα ισχύουν.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !