Εμφανίζεται ένα μήνυμα όταν ανοίγετε την εφαρμογή Spotify σε ένα Apple Watch με το watchOS 9. Το μήνυμα αναφέρει "πρόβλημα ροής" με τη νέα ενημέρωση. Η πλατφόρμα προσκαλεί τους χρήστες να περάσουν από ακρόαση εκτός σύνδεσης κατεβάζοντας μουσική από την εφαρμογή στο iPhone και στη συνέχεια μεταφέροντάς τη στο ρολόι.

Το Spotify έχει επίσης αρχίσει να στέλνει email στους χρήστες σχετικά με το πρόβλημα:

Το watchOS 9 της Apple παρουσίασε ένα σφάλμα που εμποδίζει τη ροή Spotify στο Apple Watch να λειτουργεί. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στους χρήστες του Spotify με Apple Watch να μην εγκαταστήσουν την ενημέρωση του watchOS 9 έως ότου η Apple κυκλοφορήσει μια επιδιόρθωση για αυτό το ζήτημα. Οι χρήστες που έχουν ήδη επηρεαστεί μπορούν να κατεβάσουν το περιεχόμενό τους στο Apple Watch τους και να το ακούσουν εκτός σύνδεσης ή να το μεταδώσουν ροή από το τηλέφωνό τους.

Η υπηρεσία streaming λοιπόν ξεκαθαρίζει ότι το πρόβλημα προέρχεται από την Apple και όχι από αυτόν. Η Apple μόλις κυκλοφόρησε την beta του watchOS 9.1 αυτή την εβδομάδα και αν θέλουμε να πιστέψουμε κάποιες μαρτυρίες χρηστών , η νέα έκδοση διορθώνει το σφάλμα με τη ροή.