Η Apple επισημοποίησε
το iPhone 14 και η Eve, η κόρη του Steve Jobs, αποφάσισε να «κοροϊδέψει» το νέο smartphone, κρίνοντας ότι είναι αντίστοιχο με το iPhone 13 του 2021.

Το έκανε μέσα από μια ιστορία στο Instagram που η κόρη του Steve Jobs κάνει πλάκα με το iPhone 14 μοιράζοντας μια δημοσίευση που αναρτήθηκε από άλλον λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο. Δείχνει ένα άντρας να φοράει ένα πουκάμισο και κάποιος έτυχε να του κάνει δώρο το ίδιο πουκάμισο. Ο άντρας λοιπόν κάνει ό,τι χρειάζεται για να αναδείξει την πανομοιότυπη όψη. 

Είναι αλήθεια ότι το iPhone 14 δεν φέρνει πολλά νέα σε σύγκριση με το iPhone 13. Οπτικά μιλώντας, το νέο smartphone είναι το ίδιο. Υπάρχει σίγουρα το iPhone 14 Plus που προορίζεται να είναι μια καινοτομία, αφού η οθόνη 6,7 ιντσών ήταν μέχρι τώρα διαθέσιμη με τη σειρά Pro. Κάτω από την κουκούλα, εξακολουθούμε να βρίσκουμε το τσιπ A15, όπου το iPhone 14 Pro έχει το τσιπ A16 . Υπάρχει επίσης υποστήριξη για κλήσεις έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρων, καλύτερη απαγωγή θερμότητας και πιο φωτεινό φλας.

Τα νέα χαρακτηριστικά είναι πιο σημαντικά στην πλευρά του iPhone 14 Pro, ιδίως με το τσιπ A16, τη δυναμική εγκοπή, τον κύριο αισθητήρα φωτογραφίας 48 megapixel και πολλά άλλα. Από την άλλη πλευρά, ένα στοιχείο που μοιράζονται όλα τα νέα iPhone είναι η τιμή που είναι σε άνοδο σε κάθε μοντέλο στην Ευρώπη .