Κλείσιμο του Apple Store πριν από νέα προϊόντα

"Θα επιστρέψουμε σύντομα", λέει το Apple Store αυτήν τη στιγμή στο διαδίκτυο. «Κάνουμε ενημερώσεις στο Apple Store Επιστρέψτε ξανά σύντομα», καταλήγει το μήνυμα.

Από την πλευρά του, ο Τιμ Κουκ δημοσίευσε ένα tweet με ένα μήνυμα που έλεγε «Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες» και ένα βίντεο που ξεκάθαρα πειράζει κάτι νέο για το iPad, παραπέμποντας στο Apple Pencil.

Είχε ήδη φημολογηθεί ότι η Apple θα κυκλοφορούσε ένα iPad Pro M2 τον Οκτώβριο , αλλά δεν ξέρουμε το πότε ακριβώς. Το tablet, το οποίο έχει την κωδική ονομασία J617 και J620 για τα μοντέλα 11 και 12,9 ιντσών, θα πρέπει να διατηρεί τον ίδιο σχεδιασμό (ή σχεδόν) με το υπάρχον μοντέλο με το τσιπ M1. Η αξιοσημείωτη διαφορά θα είναι η παρουσία του τσιπ M2, το οποίο βρίσκεται ήδη στο MacBook Air και το οποίο προσφέρει αύξηση απόδοσης 20% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Τα νέα μοντέλα μπορεί επίσης να έχουν κάποια μορφή δυνατότητας φόρτισης MagSafe, όπως ανέφεραν προηγούμενες φήμες. Είναι επίσης πιθανό τα νέα tablet να διαθέτουν δυνατότητες αντίστροφης ασύρματης φόρτισης, επιτρέποντας στους χρήστες να φορτίζουν το iPhone ή τα AirPods τους στο πίσω μέρος του iPad. Και φυσικά, θα υπάρχει το iPadOS 16 ( iPadOS 16.1 στην πραγματικότητα ) που θα είναι διαθέσιμο.

Επιπλέον, η Apple μπορεί επίσης να ανακοινώσει σήμερα το νέο της βασικό επίπεδο iPad. Το tablet θα εξελισσόταν με ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 10,5 ιντσών (σε σύγκριση με 10,2 ίντσες σήμερα), θύρα USB-C, επίπεδες άκρες με σχέδιο που θυμίζει το iPad Pro, την αφαίρεση της υποδοχής και το τσιπ A14 με υποστήριξη 5G . Όσο για το Touch ID, προς το παρόν δεν είναι βέβαιο αν θα βρίσκεται στο κουμπί Home ή στο πλαϊνό κουμπί.