Η τελική έκδοση του iOS 16.2 στο iPhone, του iPadOS 16.2 στο iPad και του macOS Ventura 13.1 θα είναι διαθέσιμη στα μέσα Δεκεμβρίου. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε αρκετές beta τις επόμενες εβδομάδες, τόσο για προγραμματιστές όσο και για δημόσιους δοκιμαστές.

Η πρώτη beta του iOS 16.2, που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα, πρόσθεσε ορισμένες νέες δυνατότητες. Αυτές περιλαμβάνουν την εφαρμογή Freeform , μια ολοκαίνουργια εφαρμογή συνεργασίας με προσαρμόσιμο χώρο που επιτρέπει στις ομάδες να προβάλλουν, να μοιράζονται και να συνεργάζονται σε περιεχόμενο σε ένα μέρος χωρίς να ανησυχούν για την παρουσίαση ή τις διαστάσεις της σελίδας, ενώ εκμεταλλεύονται την πλήρη συμβατότητα με το Apple Pencil.

Επιπλέον, το iOS 16.2 θα επαναφέρει την ενσωμάτωση ζωντανών δραστηριοτήτων για επιλεγμένους αθλητικούς αγώνες στην εφαρμογή Apple TV. Οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν αγώνες σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τις Ζωντανές Δραστηριότητες στην οθόνη κλειδώματος ή στο Dynamic Island για το iPhone 14 Pro. Θα βρούμε επίσης μια νέα αρχιτεκτονική στην εφαρμογή Home για μια πιο αξιόπιστη εμπειρία, ένα νέο widget "Sleep" για την οθόνη κλειδώματος ή ακόμα και την επιστροφή υποστήριξης για εξωτερικές οθόνες σε iPad με τσιπ M1 ή M2.

H τελική έκδοση των iOS 16.3, iPadOS 16.3 και macOS Ventura 13.3 θα είναι διαθέσιμη τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο αυτών των ενημερώσεων.