Πώς να προσθέσετε κουμπί μακροεντολής στην εφαρμογή κάμερας iPhone και να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε

0


Στο iPhone 14 ή το iPhone 13, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στην εκπληκτική λειτουργία Macro Photography, η οποία επιτρέπει στους χρήστες iPhone να τραβούν όμορφες λήψεις macro με την εφαρμογή στοκ Κάμερα. Αυτή η λειτουργία εκμεταλλεύεται τον εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό του iPhone για μεγέθυνση σε θέματα με αποτέλεσμα όμορφες λήψεις macro.

Αν μόλις αναβαθμίσατε σε ένα smartphone iPhone που υποστηρίζεται από τη λειτουργία Macro και θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Macro φωτογραφίας στη συσκευή σας, συνεχίστε να διαβάζετε.

Η λήψη μακροεντολών είναι ενεργοποιημένη στο iPhone από προεπιλογή. Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να ενεργοποιήσουν μια εναλλαγή για να αποκτήσουν το κουμπί φωτογραφίας Macro μέσα στην εφαρμογή Κάμερα. Με τη βοήθεια αυτού του κουμπιού μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε γρήγορα τη λειτουργία Macro ενώ χρησιμοποιείτε τον Ultra-Wide φακό της συσκευής σας.

Προσθήκη κουμπιού μακροεντολής στο iPhone

Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε το κουμπί Macro στην εφαρμογή Κάμερα του iPhone.

  1. Στο iPhone ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις κάμερας .
  2. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα Κάμερα μέχρι να βρείτε την επιλογή Macro Control .
  3. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή για τον έλεγχο μακροεντολών .

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να προσθέσετε το κουμπί Macro Control στην εφαρμογή Κάμερα του iPhone σας και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Macro όταν δεν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες ή βίντεο με αυτό.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !