Η ενημέρωση του YouTube έρχεται με πολλές δυνατότητες

0


Η πλατφόρμα ροής βίντεο το YouTube ανανεώνεται και μας φέρνει το ζουμ μαζί με μια άλλη αξιοσημείωτη ενημέρωση. Η πλατφόρμα ροής βίντεο κυκλοφόρησε πρόσφατα μια σημαντική ενημέρωση που πρόκειται να τροποποιήσει τη διεπαφή της εφαρμογής και μάλιστα συνοδεύεται από μερικές βελτιώσεις.
Οι αναφορές μας λεν ότι η πιο πρόσφατη ενημέρωση του YouTube έρχεται περαιτέρω με μια λειτουργία "τσιμπήματος" για ζουμ, Ακριβής αναζήτηση, λειτουργία περιβάλλοντος και πολλά άλλα.

Επιπλέον, οι σύνδεσμοι YouTube στις περιγραφές βίντεο έχουν επίσης αλλάξει σε κουμπιά τώρα με αυτήν την πρόσφατη ενημέρωση YouTube . Εκτός από αυτό, ενέργειες συμπεριλαμβανομένης της κοινής χρήσης και της λήψης, έχουν μεταφερθεί περαιτέρω στην κάτω πλευρά προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι περισπασμοί.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της ενημέρωσης του YouTube για τους δημιουργούς είναι ότι ο τεχνολογικός γίγαντας έχει δώσει μεγαλύτερη σημασία στο κουμπί εγγραφής επισημαίνοντάς το περισσότερο. Οι χρήστες θα βλέπουν τώρα το κουμπί εγγραφής σε ένα οβάλ σχήματος με λευκό πλαίσιο, ακριβώς κοντά στο όνομα του δημιουργού.

Η νέα λειτουργία περιβάλλοντος προσθέτει ένα διακριτικό εφέ ακριβώς κάτω από ένα βίντεο. Αυτή η δυνατότητα θα είναι προσβάσιμη στον ιστό καθώς και σε κινητές συσκευές σε σκοτεινό θέμα. Επιπλέον, ο τεχνολογικός γίγαντας έχει βελτιώσει επιπρόσθετα το σκούρο θέμα κάνοντάς το ένα σκούρο σκούρο για να κάνει τα χρώματα να αναδύονται περισσότερο στην οθόνη και θα είναι επίσης διαθέσιμο στο διαδίκτυο, σε κινητές συσκευές καθώς και σε Smart TV .

Ωστόσο, η λειτουργία "τσιμπήματος για ζουμ" είναι αρκετά αυτονόητη. Με αυτήν τη δυνατότητα του YouTube, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να κάνουν μεγέθυνση και σμίκρυνση ενός βίντεο στο smartphone τους στο iOS ή Android. Παρόλο που αυτή η λειτουργία πρόκειται να παρέχει περισσότερες πληροφορίες, οι χρήστες με υποστήριξη υψηλής ανάλυσης για βίντεο θα μπορούν να το απολαμβάνουν μόνο.

Η ενημέρωση του Youtube έρχεται επιπλέον με τη δυνατότητα να πατάτε παρατεταμένα οπουδήποτε στη συσκευή αναπαραγωγής για αναζήτηση και, στη συνέχεια, να πατάτε δύο φορές με δύο δάχτυλα για να παραλείψετε κεφάλαια. Θα βρείτε επίσης ένα γράφημα που εμφανίζει σκηνές που επαναλαμβάνονται επανειλημμένα σε ένα βίντεο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !