Μεταξύ των προϊόντων που προωθούνται ως δώρα Χριστουγέννων, η Apple απαριθμεί τα iPhone 14, iPhone 14 Pro, 2ης γενιάς AirPods Pro και Apple Watch. Υπάρχει επίσης ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του iPad Air, μαζί με το τυπικό iPad και το νέο Apple TV 4K που είναι διαθέσιμο τώρα.

Στη συνέχεια, η Apple παραθέτει προϊόντα που μπορούν να έχουν προσαρμοσμένη χάραξη. Βρίσκουμε τα AirPods 2ης και 3ης γενιάς, το Apple Pencil, τα AirTags, το iPad mini ή τα AirPods Max. 

Μια άλλη ενότητα ονομάζεται «Μικρές Προσοχές». Περιλαμβάνει το HomePod mini και διάφορα αξεσουάρ, καθώς και ακουστικά και το Magic Mouse. «Τόσοι πολλοί λόγοι για να αγοράσετε από την Apple », καταλήγει η Apple.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple ανακοίνωσε ότι έχει παρατείνει την περίοδο επιστροφής για παραγγελίες που έγιναν. Οποιαδήποτε παραγγελία γίνει μεταξύ 4 Νοεμβρίου και 25 Δεκεμβρίου 2022 μπορεί να επιστραφεί έως τις 8 Ιανουαρίου 2023. Δείτε τι λέει ο κατασκευαστής:

Έχετε περιθώριο έως τις 8 Ιανουαρίου 2023 συμπεριλαμβανομένων για να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε από το Apple Online Store και παραλήφθηκαν μεταξύ 4 Νοεμβρίου 2022 και 25 Δεκεμβρίου 2022. Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα είδη υπόκεινται σε όλους τους άλλους όρους και προϋποθέσεις πώλησης και επιστροφής χρημάτων που ισχύουν την το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple. Όλες οι αγορές που πραγματοποιούνται μετά τις 25 Δεκεμβρίου 2022 υπόκεινται στην τυπική πολιτική επιστροφών.