Προσθέστε το όνομά σας στο Dynamic Island

0


Το Dynamic Island είναι αναμφισβήτητα η πιο όμορφη νέα λειτουργία που έχει εισαχθεί στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Και χάρη στην πρόσβαση που παρέχεται σε τρίτους προγραμματιστές εφαρμογών, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι με τους οποίους οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τη λειτουργία Dynamic Island στα νέα iPhone.

Το ActivityBuilder είναι μία από αυτές τις εφαρμογές, που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν το όνομά τους στο Dynamic Island του iPhone 14 Pro μαζί με ένα emoji ή ένα λογότυπο της Apple!

Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε επίσης να εμφανίσετε δεδομένα υγείας, όπως βήματα, ενεργή ενέργεια κ.λπ., αλλά αυτό απαιτεί έκδοση premium. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εμφανίζουν στοιχεία του Πρόχειρου, μετρήσεις συσκευής, όπως διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης, πληροφορίες καιρού, συμβάντα ημερολογίου, φωτογραφίες και άλλα στο Dynamic Island με αυτήν την εφαρμογή.

Η εφαρμογή ActivityBuilder προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής για άλλες δυνατότητες, ωστόσο η δυνατότητα που σας επιτρέπει να προσθέσετε όνομα στο Dynamic Island είναι διαθέσιμη δωρεάν.

Επομένως, εάν θέλετε να προσθέσετε το όνομά σας στο Dynamic Island, προσθέστε emoji στο Dynamic Island ή προσθέστε το λογότυπο της Apple στο Dynamic Island και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Προσθέστε το όνομα ή το emoji σας στο Dynamic Island

Η προσθήκη του ονόματός σας στο Dynamic Island είναι πολύ εύκολη και προσφέρει μια ωραία εξατομικευμένη πινελιά στη συσκευή σας.

Βήμα 1. Για να το κάνετε αυτό, κατεβάστε πρώτα τη δωρεάν εφαρμογή ActivityBuilder από το App Store και εκκινήστε την.

Βήμα 2. Μεταβείτε στην επιλογή « Δόμηση » που βρίσκεται στην ενότητα Αρχική σελίδα της εφαρμογής. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή « Κείμενο ».

Προσθήκη ονόματος στο δυναμικό νησί

Βήμα 3. Στην επόμενη σελίδα, κάτω από τη Διαμόρφωση, πατήστε « Dynamic Island αριστερά » και εισαγάγετε το κείμενο που θέλετε να εμφανιστεί στην αριστερή πλευρά του Δυναμικού νησιού. Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Αποθήκευση .

Προσθέστε emoji στο δυναμικό νησί

Βήμα 4. Τώρα πατήστε στο « Dynamic Island δεξιά » και εισαγάγετε το κείμενο που θέλετε να εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά. Αυτό μπορεί να είναι το όνομά σας, το emoji ή το λογότυπο της Apple (αντιγράψτε και επικολλήστε από εδώ: ). Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Αποθήκευση .

Βήμα 5. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Κέντρο κειμένου και εισαγάγετε το κείμενο που θέλετε να εμφανίζεται στο γραφικό στοιχείο ζωντανών δραστηριοτήτων που εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος.

Βήμα 6. Τέλος, πατήστε το κουμπί Έναρξη δραστηριότητας και μετά το κουμπί Συνέχεια.

Βγείτε από την εφαρμογή σύροντας προς τα επάνω. Μόλις το κάνετε, θα δείτε το όνομά σας και το λογότυπο Emoji ή Apple να εμφανίζονται στο Dynamic Island.

Όταν ξεκινάτε μια δραστηριότητα, θα πρέπει να συνεχίσει να εμφανίζεται στο Dynamic Island ακόμα και αφού κλειδώσετε και ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας. Το iOS θα συνεχίσει επίσης να εμφανίζει το όνομά σας κ.λπ. στην περιοχή Dynamic Island έως και 8 ώρες μετά τις οποίες θα σταματήσει να το εμφανίζει. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επανεκκινήσετε την εφαρμογή ActivityBuilder.

Αυτό είναι. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε εύκολα να εξατομικεύσετε το iPhone 14 Pro ή το Dynamic Island του iPhone 14 Pro Max.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !