Μια μελέτη από την Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) αποκαλύπτει ότι το 60% των αγοραστών iPhone 13 Pro στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2021 αγόρασαν το μοντέλο με 128 GB αποθηκευτικού χώρου, όπου το βασικό μοντέλο περιελάμβανε 64 GB. Φέτος, το 50% των αγοραστών του Τα διάφορα μοντέλα iPhone 14 επέλεξαν το μοντέλο με 256 GB αποθηκευτικού χώρου, όπου το βασικό προσφέρει 128 GB. «Η πλειοψηφία των πελατών πλήρωνε επιπλέον για τηλέφωνα με μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης», λέει η CIRP. Υπενθυμίζουμε ότι ο μέγιστος αποθηκευτικός χώρος στα πιο πρόσφατα iPhone είναι 1 TB.

Στην ίδια μελέτη αναφέρονται και τα στοιχεία που αφορούν τις πωλήσεις από το τέλος Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου, δηλαδή τρεις εβδομάδες συνολικά. Τα διάφορα iPhone 14 αντιπροσώπευαν το 21% των πωλήσεων iPhone. Το iPhone 14 Plus δεν είναι παρόν εδώ γνωρίζοντας ότι δεν ήταν διαθέσιμο για αγορά τη στιγμή της ανάλυσης. Την ίδια περίοδο πέρυσι, τα διάφορα iPhone 13 αντιπροσώπευαν το 16% των πωλήσεων.

Όσον αφορά φέτος, μόνο το iPhone 13 αντιπροσώπευε το 15% των πωλήσεων. Από την άλλη, το iPhone 13 mini παλεύει μόνο με το 4% των πωλήσεων. Το iPhone 12 mini τα πήγε χειρότερα με 1%. Παράλληλα, το iPhone 11 έχει μερίδιο 9% στις πωλήσεις. Θέλει να είναι πιο δημοφιλής από το iPhone SE 3 (7%).