Ο λόγος ? Η Apple θέλει πραγματικά να επικεντρωθεί το 2023 στα ακουστικά πραγματικότητας AR/VR (επαυξημένη πραγματικότητα και εικονική πραγματικότητα), με την ανακοίνωση τους να πραγματοποιείται την άνοιξη και το μάρκετινγκ το φθινόπωρο .

Για τα iPad, για παράδειγμα, θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2024 για να έχουμε τα iPad Pro 11 και 13 ιντσών με νέο σχεδιασμό και οθόνη OLED. Από την πλευρά τους, το iPad, το iPad mini και το iPad Air θα μπορούσαν να δικαιούνται νέα μοντέλα το 2023, αλλά θα είναι μια βασική αναβάθμιση, δηλαδή καλύτερος επεξεργαστής και πιθανώς μικρές βελτιώσεις εδώ και εκεί.

Από την πλευρά των AirPods, όσοι περίμεναν μια νέα έκδοση του AirPods Max θα απογοητευτούν επομένως και θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να ανακαλύψουν το νέο ζευγάρι.

Για το Apple Watch, θα ήταν παρόμοια κατάσταση με το iPad. Πρέπει να περιμένουμε ένα νέο μοντέλο, αλλά τίποτα πολύ ενδιαφέρον τελικά με λίγη περισσότερη ισχύ και όχι πολλά άλλα.

Συζητείται και το HomePod. Το μεγάλο μοντέλο θα πρέπει να επιστρέψει φέτος, αλλά τελικά θα είναι αρκετά παρόμοιο με αυτό που ήδη γνωρίζουμε.


Τέλος έρχεται η περίπτωση του Apple TV. Και εδώ είναι απλό προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία ενός νέου Apple TV το 2023.