Η τελική έκδοση του tvOS 16.3 έρχεται 24 ώρες μετά τη διαθεσιμότητα του iOS 16.3 στο iPhone, του iPadOS 16.3 στο iPad , του macOS 13.2 στο Mac και του watchOS 9.3 στο Apple Watch . Η Apple συνήθως κυκλοφορεί ενημερώσεις ταυτόχρονα για τις διάφορες συσκευές της, αλλά υπήρχε 24ωρη καθυστέρηση για το Apple TV χωρίς κανείς να ξέρει πραγματικά γιατί.

Για να ενημερώσετε το Apple TV σας στο tvOS 16.3, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις λογισμικού > Ενημέρωση λογισμικού. Διαφορετικά, η ενημέρωση θα γίνει αυτόματα λήψη και εγκατάσταση τις επόμενες ημέρες (υποθέτοντας ότι δεν έχετε απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις).

Με την ευκαιρία, τι νέο υπάρχει; Τόσο οι beta όσο και η υποψήφια έκδοση δεν ήταν αξιοσημείωτες, υποδηλώνοντας ότι η Apple επικεντρώθηκε κυρίως σε διορθώσεις σφαλμάτων και γενικές βελτιστοποιήσεις. Η Apple δεν έχει ακόμη ενημερώσει την ειδική σελίδα της, όπου ο κατασκευαστής παραθέτει τις αλλαγές για κάθε έκδοση.

Ενημέρωση Η Apple ενημέρωσε τελικά τη σελίδα της για να δηλώσει απλώς, "Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει γενικές βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας ."