Ακολουθούν τα νέα χαρακτηριστικά του watchOS 9.3 σύμφωνα με την Apple:

Αυτή η ενημέρωση διαθέτει μια νέα ταπετσαρία Unity για να τιμήσει την ιστορία και τον πολιτισμό των μαύρων για τον εορτασμό του Μήνα Μαύρης Ιστορίας, κλειδιά ασφαλείας για το Apple ID και περιλαμβάνει περισσότερες βελτιώσεις, διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις ασφαλείας για το iPhone σας. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις περιοχές ή σε όλες τις συσκευές Apple.

Για να αποκτήσετε το watchOS 9.3, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο στο ρολόι. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Ρολόι μου > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα εμφανιστεί το watchOS 9.3, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Ταυτόχρονα, η Apple κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του iOS 16.3 στο iPhone και του iPadOS 16.3 στο iPad . Από την πλευρά του Mac, οι χρήστες δικαιούνται την τελική έκδοση του macOS 13.2 . Υπάρχει προς το παρόν σχετικά με την τελική έκδοση του tvOS 16.3 στο πλάι του Apple TV. Μπορούμε όμως να φανταστούμε ότι δεν θα αργήσει.