Το GitHub απολύει το 10% των υπαλλήλων του και μεταβαίνει αποκλειστικά στην τηλεργασία

0


Τα άσχημα νέα των απολύσεων συνεχίζονται στον τεχνολογικό κόσμο, με το GitHub να προστίθεται στη λίστα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα, που ειναι πολύ δημοφιλής στους προγραμματιστές για τη φιλοξενία του κώδικα των εφαρμογών/υπηρεσιών τους, θα χάσει το 10% των εργαζομένων της. Ο όμιλος απασχολεί συνολικά 3.000 εργαζόμενους. Επιπλέον, το GitHub θα κλείσει όλα τα φυσικά του γραφεία και οι υπόλοιποι υπάλληλοι θα εργάζονται πλέον εξ αποστάσεως. Άλλα μέτρα μείωσης του κόστους περιλαμβάνουν τη διακοπή της χρήσης του Slack για τη μετάβαση στο Microsoft Teams και την αύξηση του χρόνου κύκλου για την ανανέωση ή την αναβάθμιση του φορητού υλικού υπολογιστών από έναν εργαζόμενο για τρία έως τέσσερα χρόνια.

Σε ένα email σε ολόκληρη την εταιρεία, ο Thomas Dohmke, Διευθύνων Σύμβουλος του GitHub, είπε ότι η εταιρεία θα επικεντρωθεί έντονα στην τεχνητή νοημοσύνη στο μέλλον και ότι θέλει το GitHub να είναι το «σύστημα μηχανικής του πρώτου προγραμματιστή για τον κόσμο του αύριο» .

Υπενθυμίζουμε ότι η Microsoft αγόρασε το GitHub το 2018 για 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια . Έτσι αποδεικνύεται το ότι η Microsoft ανακοίνωσε επίσης την απόλυση αρκετών υπαλλήλων. Τον περασμένο μήνα, το αφεντικό της Microsoft Satya Nadella είπε ότι η εταιρεία θα απολύσει 10.000 υπαλλήλους .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !