Η Apple κυκλοφόρησε 
τη δεύτερη beta του iOS 16.2 στο iPhone και του iPadOS 16.2 στο iPad . Αυτή η έκδοση δεν περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες ( σε αντίθεση με την προηγούμενη ), αλλά υπάρχει τουλάχιστον κάποια αλλαγή για την εφαρμογή Βιβλία της Apple.

Για χρόνια, η εφαρμογή Βιβλία της Apple πρόσφερε animation όταν γύριζες τις σελίδες, όπως συμβαίνει με ένα πραγματικό βιβλίο στα χέρια σου. Αυτό το κινούμενο σχέδιο εξαφανίστηκε με το iOS 16, αφού η Apple αποφάσισε να αναθεωρήσει την εφαρμογή της και να τροποποιήσει αρκετά στοιχεία. Η αφαίρεση του animation είχε απογοητεύσει αρκετούς χρήστες. 

Εκεί έρχεται η δεύτερη beta του iOS 16.4 για να επαναφέρει την παλιά συμπεριφορά και να ανακτήσει την κινούμενη εικόνα κατά την περιστροφή σελίδων στην εφαρμογή Βιβλία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη νέα επιλογή που υπάρχει στην ενότητα «Θέματα και ρυθμίσεις». Έχετε την επιλογή: την κινούμενη εικόνα όπως το iOS 15 και τις προηγούμενες εκδόσεις ή τη συμπεριφορά από το iOS 16. Για να επιλέξετε την επιλογή, απλώς επιλέξτε ένα βιβλίο και, στη συνέχεια, αγγίξτε το εικονίδιο κάτω δεξιά στο εικονίδιο.

Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση του iOS 16.4 για λήψη από όλους. Επίσης, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των beta που θα είναι διαθέσιμες για προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές.