Το Scribble tweak ξεκλειδώνει τη συσκευή iOS με ένα προσαρμοσμένο σχέδιο

0


Από προεπιλογή, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το iPhone σας με έναν κωδικό πρόσβασης, Face ID ή Touch ID. Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας με μια μοντέρνα ανατροπή, εγκαταστήστε τότε το Scribble.

Αυτό το tweak σάς επιτρέπει να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας με ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που έχετε ρυθμίσει. Το Scribble tweak σχεδιάστηκε για να είναι μια πλήρης αντικατάσταση κωδικού πρόσβασης για το iOS 12 – iOS 14. Επιπλέον, τώρα είναι δωρεάν.

Τι είναι το Scribble;

Το Scribble είναι ένα εύχρηστο tweak για το jailbreak που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε το iPhone σας χρησιμοποιώντας μια εξατομικευμένη χειρονομία σχεδίασης αντί για κωδικό πρόσβασης. Αυτή η καινοτόμος λειτουργία εισήχθη το 2019 και μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί στα πιο πρόσφατα jailbreak. Το tweak είναι πλήρως συμβατό με όλες τις συσκευές iOS που εκτελούν iOS 12.2 έως iOS 14 και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λειτουργήσει απρόσκοπτα στο iOS 15.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης του πακέτου Scribble, ένα ειδικό παράθυρο προτιμήσεων θα προστεθεί στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Από εδώ, μπορείτε όχι μόνο να ενεργοποιήσετε το tweak, αλλά και να προσαρμόσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Το Scribble έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει τον κωδικό πρόσβασης, αλλά έχετε πάντα την επιλογή να χρησιμοποιήσετε και τον κανονικό σας κωδικό πρόσβασης, αρκεί να χρησιμοποιείτε τον ψηφιακό κωδικό πρόσβασης.

Το Scribble tweak παρέχει μια σειρά από επιλογές προσαρμογής για να κάνει το ξεκλείδωμα της συσκευής σας πιο ελκυστικό και εξατομικευμένο. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά στυλ σχεδίασης, όπως θολό φόντο ή καμβά βαφής, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος διαδρομής, το χρώμα διαδρομής και το χρώμα του φόντου για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία ξεκλειδώματος.

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν τον κωδικό πρόσβασης Scribble tweak.

Το Scribble είναι ένα εξαιρετικό tweak για το jailbreak που δεν θα σας κοστίσει ούτε σεντ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε όλα τα οφέλη του χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι προηγουμένως κυκλοφόρησε ως πακέτο επί πληρωμή για 1,49 $, αλλά τώρα είναι διαθέσιμο δωρεάν, καθιστώντας το προσβάσιμο σε περισσότερους χρήστες.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει έναν 4 ή 6ψήφιο κωδικό πρόσβασης, καθώς ο αλφαριθμητικός κωδικός πρόσβασης δεν υποστηρίζεται από το Scribble tweak.

Για πρόσθετη ασφάλεια, το Scribble tweak σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τη συσκευή μετά από έναν ορισμένο αριθμό αποτυχημένων προσπαθειών. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τον αριθμό των επιτρεπόμενων αποτυχημένων προσπαθειών. Η αυστηρότητα αναγνώρισης του tweak μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε χαμηλή, μεσαία ή υψηλή για να διασφαλιστεί η ακρίβεια της αναγνώρισης χειρονομιών. Ωστόσο, το tweak δεν θα λειτουργήσει στο XinaA15 jailbreak.

Εάν πρέπει να αλλάξετε ή να διαμορφώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Scribble, μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Και αν θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή, μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις σας στις προεπιλογές τους με λίγα μόνο κλικ. Με όλες αυτές τις επιλογές προσαρμογής, το Scribble κάνει το ξεκλείδωμα του iPhone σας ασφαλές και ευχάριστο.

Το Scribble tweak δεν είναι μόνο συμβατό με το Touch ID αλλά και με το Face ID, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας χωρίς να χρειάζεται να σχεδιάσετε ένα σχήμα. Ωστόσο, το tweak θα ενεργοποιηθεί μόνο όταν απαιτείται κωδικός πρόσβασης για πρόσθετη ασφάλεια για το iOS 12 – iOS 14, το iOS 11 δεν υποστηρίζεται.

Για να βεβαιωθείτε ότι οι αλλαγές σας θα τεθούν σε ισχύ, ο προγραμματιστής έχει συμπεριλάβει ένα βολικό κουμπί respring στο κάτω μέρος του παραθύρου προτιμήσεων. Αυτό το κουμπί σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας και να τις εφαρμόσετε αμέσως με ένα respring. Με το Scribble μπορείτε να επιλέξετε να σχεδιάσετε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο σχήματος, συμβόλου ή ακόμα και γραμμάτων για να τα χρησιμοποιήσετε ως χειρονομία ξεκλειδώματος.

Δύο οθόνες iPhone που εμφανίζουν τις προτιμήσεις του Scribble.

Προσθήκη αποθετηρίου

Το Scribble κυκλοφόρησε ένα δωρεάν πακέτο που μπορεί να εγκατασταθεί μέσω του αποθετηρίου Packix. Για να εκτελέσετε το tweak, απαιτείται να εγκαταστήσετε μια πρόσθετη βιβλιοθήκη libscribble που είναι επίσης διαθέσιμη για λήψη από το Scribble Repo. Μόλις εγκατασταθεί, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας με ένα Scribble. Η τελευταία έκδοση του tweak λειτουργεί με iOS 12 έως iOS 14. Για να εγκαταστήσετε το Scribble tweak σε μια συμβατή συσκευή iOS με Cydia, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Cydia από την Αρχική οθόνη.
  2. Πατήστε στην καρτέλα Πηγές και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Επεξεργασία.
  3. Προσθέστε την ακόλουθη διεύθυνση URL αποθετηρίου: https://repo.packix.com
  4. Βρείτε το Scribble tweak και πατήστε για λήψη του πακέτου.
  5. Το Cydia θα εγκαταστήσει επίσης όλες τις απαιτούμενες βιβλιοθήκες.
  6. Από την εφαρμογή Ρυθμίσεις, αποκτήστε πρόσβαση στις προτιμήσεις Scribble.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !